MHP ADAYLARI SEÇİM GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

 MHP Milletvekili adayları Yavuz Temizer, Abdurrahman Kızgın, Mesut Aksan ve Mehmet Karaca, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinliyor

TAKİP ET
 MHP Milletvekili adayları Yavuz Temizer, Abdurrahman Kızgın, Mesut Aksan ve Mehmet Karaca, sokak sokak, mahdigere mahdigere gezerek esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Abdullahpaşa Mahdigeresi'nde seçim koordinasyon merkezi açan MHP il teşkilatı burada miting düzenledi.

Yoğun bir katılımın olduğu açılışta konuşan MHP Elazığ 1. sıra milletvekili adayı Yavuz Temizer, 'Yorulmadan dinlenmeden çalışıyoruz, koşturuyoruz. Kardeşlerimizle, arkadaşlarımızla, emmilerimizle, bibilerimizle dertleşiyoruz. Elazığ'ı dinliyoruz, Elazığ'la yürüyoruz. Sabah namazından gece yarısına kadar karış karış geziyoruz memleketi. Şükürler olsun, Gittiğimiz yerde gülden ağır söz işitmiyoruz. Yüz ekşiten görmüyoruz. Elazığ bizi seviyor, Elazığ bize sahip çıkıyor. Elazığ'ın bu ilgisi, bu kararlılığı, bu seçimi bir izzet­i nefis meselesi gibi görmesi birilerinin de uykusunu kaçırıyor. Elazığ'ın boyun eğmediğini gördüler. Elazığ'ın artık hesap sorduğunu, hakkını aradığını gördüler. Yalanın artık para etmediğini biliyorlar. Milletin karşısına çıkacak yüzleri yok. Yüzsüzlük yapıp gelseler bile Elazığ'ın bunlara yüz verdiği yok. Biz maça gidecek para bulamayan işsiz gencimizle, açlık sınırı altında yaşamaya mahkûm edilen asgari ücretlimizle, baronların insafına terkedilmiş taşeron işçimizle, püremanet kardeşimizle yürüyeceğiz. Biz 4/C'lilerle, işçilerle, memurlarla yürüyeceğiz. O ihalecilerle, mersedesçilerle yürüsün. Biz kontörü kalmamış liselimizle, ürünü para etmeyen çiftçimizle, siftahsız kepenk indiren esnafımızla yürüyeceğiz. Biz, birilerinin kaçak elektriklerinin parasını ödemeye mecbur bırakılan, mahdigeresinde maaşını çekebileceği bir ATM bile bulamayan emekli emmimizle, bütçeyi denkleştirmek için pazar pazar dolaşan annelerimizle yürüyeceğiz. O şakşakçılarla, taklacılarla, torpilcilerle yürüsün. Biz Kpss'de hakkı çalınanlarla, mağdurlarla, mazlumlarla yürüyeceğiz. O kibirlilerle, artislerle, havalılarla yürüsün. Biz gariplerle, boynu büküklerle, kimsesizlerle yürüyeceğiz.' dedi.

'Memleketin sahibi yok' konuşmasında Elazığ'ın sahibinin olmadığını vurgulayan Temizer, şöyle devam etti: 'Eğer proje dediğiniz uçaktan indikçe yalan söylemekse, bizde yok. Proje dediğiniz Elazığ'a kumpas kurmaksa, o da yok. Proje dediğiniz iş yapmayan vekili terfi ettirmekse, gördünüz o da yok bizde. Proje dediğiniz yerel televizyonların kamerasını görünce car car konuşup mecliste dut yemiş bülbüle dönmekse, ondan hiç yok.Proje dediğiniz 30 bin işsiz gencimizle alay eder gibi Elazığ'da işsiz yok demekse, Allah korusun. Proje dediğiniz 'hastane' diye diye bu şehri hasta etmekse, ondan da yok. Bir kere aziz hemşerilerim, bunlar yaptıkları işin ne olduğunun bile farkında değiller. Allah aşkına; siz dünyanın hiçbir yerinde koltuğunun altında T cetveliyle gezen vekil gördünüz mü? Siz dünyanın hiçbir yerinde çizim masasının başına toplanıp proje hazırlayan vekiller gördünüz mü? Milletvekilinin işi proje yapmak değil çözüm üretmektir. Şehrin meselelerini tespit edeceksin, şehrin taleplerini sahipleneceksin, iradeni koyacaksın ve karar aldıracaksın karar. Milletvekilinin yapacağı, mecliste, bakanlıkta, genel müdürlükte Elazığ'ın meseleleriyle ilgili karar çıkartmaktır. Sen vekil olarak üzerine düşen vazifeyi yap, o yatırım kararını bir çıkart da projeyi benim bürokrasideki mühendis meslektaşım kırk kere yapar. Sen bakanına, genel müdürüne, daire başkanına söz geçirip programa iş aldıramıyorsun sonra da kalkıp 'proje yok, proje yok' diye milleti kandırmaya çalışıyorsun. Hastane proje yok diye mi bitmiyor? Stad proje yok diye mi yapılmıyor? İçme suyu proje yok diye mi başlamıyor? Uluova, Kuzova proje yok diye mi susuzluktan çatlıyor? Proje var, proje var da; irade yok, niyet yok, beceri yok, vekil yok.''diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme