Metin Bulut Kovancıları Ziyaret Etti

İlçe girişinde coşkulu bir şekilde karşılanan Milletvekili Adayı Metin BULUT'u Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, Ak Parti İlçe Başkanı Cahit GAZİOĞLU, İl Genel Meclis Başkanı M

TAKİP ET
İlçe girişinde coşkulu bir şekilde karşılanan Milletvekili Adayı Metin BULUT'u Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, Ak Parti İlçe Başkanı Cahit GAZİOĞLU, İl Genel Meclis Başkanı M.Baki ÖLÇÜCÜ, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, parti yetkilileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Karşılamanın ardından esnaf ve ilçe halkıyla bir araya gelen Ak Parti Milletvekili Adayı Metin BULUT gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. Açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Metin BULUT; 'Kovancılar büyük bir ilçe, diğer ilçeler küçülmekten şikyet ederken Kovancılar artık kabuğuna sığmıyor. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelip hem sorunlarını dinledik hem de hasbihal ettik. İnşdigerah 7 Haziran'dan sonra 4 arkadaşımızla birlikte ekip halinde bu sorunların çözümü noktasında takipçisi ve sorunları çözüme kavuşması için elimizden gelen tüm gayretimizi göstereceğiz. Bu coşkulu karşılamadan ve yoğun teveccühten dolayı tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum' dedi.

 

   

Bakmadan Geçme