MESİRE ALANI İLGİ BEKLİYOR!

ŞEHRİN AYNASI

Şehir merkezindeki tek piknik alanı olması dolayısıyla halkın ramazan ayında ve özellikle de iftarda yoğun olarak kullandığı mesire alanının düzenli

TAKİP ET
ŞEHRİN AYNASI

Şehir merkezindeki tek piknik alanı olması dolayısıyla halkın ramazan ayında ve özellikle de iftarda yoğun olarak kullandığı mesire alanının düzenli olarak temizlenmemesi ve çöplerinin alınmaması görenlerin tepkisine sebep oluyor.

 

İftarını ailece mesire alanında açmak isteyen vatandaşlar bu alana geldiklerinde büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Günlerce alınmamış ve etrafa saçılmış çöpler vatandaşların tepkisini çekiyor.

'BAŞKAN YANILMAZ'I MAHÇUP ETMEYELİM'

Mesire alanının belediyeye devredilmesiyle birlikte bu alanın 24 saat güvenliği, rutin bakım ve temizliği, çeşmelerinin sürekli aktığı, lavabolarının temiz olduğu, mescidinin nezih ve aydınlatmalar ile daha bir güzel olacağını beklediklerini belirten vatandaşlar, bu beklentilerinin kendilerinde büyük bir hayal kırıklığı yaşattığını ifade ediyor.

Başkan Yanılmaz'ın ufku geniş ve büyük düşünen bir yönetici olduğunu, mesire alanı ve cip baraj gölü mesire alanının belediye tarafından işletilmesinin de büyük bir hizmet öngörüsü olduğunu belirten vatandaşlar ilgili birimlerin bu konuda daha hassas ve ilgili davranması gerektiğini ifade ediyor.

RUTİN TEMİZLİK VE BAKIM YAPILMALI

Mesire alanının bir gün bile ihmal edilemeyecek kadar önemli ve göz önünde olan bir piknik alanı olduğunu söyleyen vatandaşlar, bu alanın günlük olarak bakım ve temizliğinin yapılması, yeşil alan ve ağaçlarının sulanması, sosyal alanlarının temiz ve hijyen tutulması gerektiğini ifade ediyorlar.

'BAŞKAN YANILMAZ BİR İFTAR PROGRAMINI MESİRE ALANINDA GERÇEKLEŞTİRSİN'

Mesire alanının, günlük temizlik ve bakımları yapıldığı takdirde iftar programları yapmak açısından güzel bir mekn olduğunu belirten vatandaşlar, Başkan Yanılmaz'ın ramazan ayında ilk kez oruç tutan çocuklarla birlikte yapacağı iftar programını Mesire alanında yapmasının hem bu meknın tanıtımı hem de çocuklar için güzel olacağını belirtiyorlar.

 

Bakmadan Geçme