Mehmet Şimşek 'Enflasyon Düşecek' Diye Konuşunca Sözünü 'Siri' Kesti: Bir Hata Oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı bir televizyon programında Türkiye'de enflasyonun düşeceği ile ilgili konuşurken devreye cep telefonundaki sesli asistan 'Siri' girdi. Şimşek'in sözünü kesen Siri, 'Bir hata oldu, tekrar deneyin' dedi. Duruma hayli bozulduğu görülen Şimşek hemen 'Siri'yi kapattı.

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AHaber canlı yayınında iOS'un sesli asistanının azizliğine uğradı. Siri, Şimşek'in sözünü keserek “Bir hata oldu, lütfen tekrar deneyin” dedi…

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yandaş A Haber'de konuk olduğu canlı yayında cep telefonundaki sesli asistanın azizliğine uğradı.

Yayında enflasyonun sert bir düşüş yaşayacağını savunan Şimşek, “Reform programımız milletimizi pahalılıktan kurtaracak” diye konuştu. Şimşek, “Çok kazananlar, mutlaka Maliye kapınızı çalacak” diyerek vergi denetiminde de “yapay zeka vergi müfettişi” kullanabileceklerini duyurdu.

Türkiye'ye neden yatırım geleceğini anlatan Şimşek'in sözünü kesen iOS'un sesli asistanı Siri, “Bir hata oldu, lütfen tekrar deneyin” dedi.

ŞİMŞEK HEMEN ‘SİRİ'Yİ KAPATTI

Siri'yi duyduğunda önce ne olduğunu anlamayarak hayli bozulan Şimşek, daha sonra durumu kurtarmak için “Siri devreye girmiş” diye konuştu. Hemen Siri'yi kapatan Şimşek, yayına devam etti.

Bakmadan Geçme