Mehmet Enis Doğan, Ak Parti'den İhraç Edilecek

Elazığ'da, fuhşa teşvik ve aracılık ile yer temin ettikleri belirlenip gözaltına alınan şahıslar arasında Mollakendi Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın yer aldığı 4 kişi adli merciler tarafından tutuklanmıştı.

TAKİP ET

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Doğan'ın kesin ihraç istemiyle merkez disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada, tespit edilen 5 otel ve pansiyonda fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin edenlere yönelik ‘Cemre' operasyonu düzenlemiş, operasyonda işletme yetkililerinin de aralarında olduğu 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Operasyonda şüphelilerden biri olan Mollakendi Belde Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan ve beraberindeki 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İHRAÇ EDİLECEK

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise konuyla ilgili Doğan'ın kesin ihraç istemiyle merkez disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

Yorumlar 3
Semanur çiçek 07 Mart 2024 15:58

İnşallah Elazığ temizlenmiştir herkes çok temiz maşallah en namuslu sözler en namusuzlardan çıkıyor bazılarının ses kayıtları unutulduysa Buda geçer

İsmet Yavuz 06 Mart 2024 17:34

Ne kadar güzel. İhraç et kurtul. Akp de saklandı, ne güzel, sütten çıkmış akkaşık tüm akp yönetimi, alkışlayalım hepsini. Bu adamın Murat Kurum için İstanbula gönderdiği araç ne olacak, geri mi çekilecek, yaptığı maddi yardımlar ne olacak, iademi edilecek. Akp zihniyeti budur işte, çıkar kola ve herzaman cebini doldur.

O zaman Elazığ ticaret odasına 06 Mart 2024 16:04

Kayyum atanmalı. O aileninde ismi geçiyor. Kovalayan vb. Kadın video da anlatıyodu.?

Bakmadan Geçme