MASKELİ VİCDANLARIN ŞUAY ALPAY'A SALDIRISI KABUL GÖRMEDİ

Elazığ Medyası Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'a yönelik linç kampanyalarına yine devam ediyor

TAKİP ET
Elazığ Medyası Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'a yönelik linç kampanyalarına yine devam ediyor.

Bazı cahil, akıl ve vicdan yoksullu gazeteciler ve siyasetçiler bir şey bilmiyor, bilmedikleri gibi, Paralel yapının satılık kalemlerini de arkalarına alarak kendilerini digerame-i cihan sanıp, Şuay Alpay'ın bir düğün merasiminde gelin hanıma evlilik cüzdanı vererek sarf ettiği cümleleri fırsat bilip Alpay'ı linç etmeye çalışıyor !

Boş kalan bir mevkii doldurma ve buradan maddi, manevi ve siyasi güç ve rant elde etme peşinde olmayan Şuay Alpay'a en büyük destek hiç tahmin bile edemediğimiz yerlerden geldi.

İlber Ortaylı ve Ahmet Hakan gibi isimlerin Şuay Alpay'ın Manevi rant elde etmek gibi niyetinin olmadığının altını çizerek, konunun ehemmiyetine parmak basıp bunda bir behis görmediklerine vurgu yaptı.

Paralel yapı ve koalisyonu Alpay'a yönelik gizli kinlerini kusma hesapları ile halkı örgütleyerek kirli kampanyalarına devam etseler de, etkisiz kaldıklarını çabalarının boşa gittiğini gördük elhamdülillah…

Şuay Alpay, inanç ve din noktasında bu şehrin teneffüs ettiği manevi havayı solumuş değerli bir şahsiyet olup, hiçbir kutsal değer üzerinden hata yapacak bir insan değildir, bu şehrin bu coğrafyanın yetiştirdiği ender insanlardan, siyasetçilerden biridir.

Geçmişi parçalı bulutlu olan, siyasette istediği yere gelemeyenlerin bazı satılık kalemlerin, kurt dumanlı günü bekler misali bazı zavdigerıların iftiralarla Şuay Alpay'ı yıpratmaya çalışmasına azla izin vermeyeceğiz.

 

Unutulmamalı ki, Allah cc. İftira atanlara öbür dünyada merhamet etmeyecek. Kıldığı namazları, tuttuğu oruçları ve kestiği kurbanları kabul etmeyecek.

Umarım bu iftiraları atanlar Zilletten kurtulup, izzetle secde etmeyi öğrenir.

Her zaman ki gibi sesiz kalmayı yeğleyen Şuay Alpay ummarım bu zan karşısında sessizliğini bozar. 

Elazığ 'da ki temiz siyasetin öncüsü olan Alpay'a bu yolla saldıranlar, Peygamber Efendimizin gönlünü kazandığı zannediyorlarsa yanılıyorlar. Çünkü, inancı aile yapısı ve siyasette ki öngörüsü ile kendini ispatlamış olan Alpay, Devlettin ve hükümettin bütün kademelerinde kabul görürken, açıkçası maskeli vicdanların saldırısı Elazığ 'da ve Yurt çapında çokça kabul göremedi.

Bakınız,, 'Memlekete, millete dair bir irfan kırıntısı' olmayanların hdigera Alpay'ın Milli savunma Bakan yardımcısı olmasını kabullenmemiş olması düşündürücü değil mi?

Bazı siyasetçilerin yaptıklarını halının altına süpüren,Şuay Alpay'ın çalışmalarını ise servis yapanlara ne denir? Siz karar verin.

 M.Akif ne güzel söylemiş.

'Aldanma İnsanların samimiyetine, menfaatleri gelir her şeyden önce!

Vaat etmeseydi Allah Cenneti, O'na bile etmezlerdi secde!'

Evet 'Sabır acı, ama meyvesi tatlıdır! ' Alpay ülkemizin en hassas bakanlıklarından birinde görev üstlenirken, şehir olarak takdir edilmesi gerekirken, özellikle bazı Ak Partilerin saldırılara alkış tutulması, sesiz kalınması düşündürücü olduğu kadar da manidardır.

Selam ve Dua ile.

 

Bakmadan Geçme