MARED, EMİTT FUARINDA YERİNİ ALAN ELAZIĞ STANDINI ZİYARET ETTİ

Fuara, Elazığ Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğünün koordinatörlüğünde, Valilik, Fırat Kalkınma Ajansı, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı

TAKİP ET
Fuara, Elazığ Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğünün koordinatörlüğünde, Valilik, Fırat Kalkınma Ajansı, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile birlikte katılım sağlandı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarda Elazığ'ın 'Huzur Adası Elazığ' sloganıyla tanıtıldığını ifade etti.

Elazığ'ın her türlü kültürel ve turistik değerlerini CD, kitap, broşür gibi tanıtım materydigereriyle ve sözlü olarak tanıtmak için uzman bir ekiple fuara katıldıklarının da altını çizen Öztürk, MARED Yönetimini Elazığ misafirperverliği ile ağırladıklarını belirtti.
 

Kültür ve Turizm Müdürü Öztürk, Türkiye'nin birçok şehrinin altyapı, coğrafya, kültür ve tarihsel birikim anlamında sıralamanın çok ötesinde bir potansiyele sahip olduğunu ve potansiyelin başta EMİTT olmak üzere birçok turizm fuarı ile öne çıkarılması adına katılım sağladıklarını ifade etti.
 

Diyarbakır Vali Yrd. Sayın Taner Bircan'ın da katıldığı ve ağın leblebisi, orcik, pestil, badem içi, badem şekeri ve çedene kahvesinin de eşlik ettiği samimi sohbetten sonra, hatıra fotoğrafları çekildi.

 

Bakmadan Geçme