Malatyalı Fenomenin Elazığ Algısı Tutmadı!

Bugün Elazığ'a Gidiyoruz başlığıyla şehrimize sadece 1 saatliğine gelen ve anlamsız eleştirilerde bulunan Malatyalı Bir Tik Tok fenomenin şehrimizle ilgili oluşturmak istediği olumsuz algı boşa çıkarıldı.

Elazığ'a gidiyoruz diyerek Tik Tok'ta bir video yayınlayan Rümeysa Üstündağ adlı Tik Tok kullanıcısı şehrimize yalnızca bir saatliğine gelerek anlamsız eleştirilerde bulundu.

HARPUT ALGISINA MALATYALILARDAN CEVAP

Akşam saatinde Elazığ'a gelen kullanıcı zaten restorasyonda olan kalenin kapalı olmasına şaşırdı. "Harput Kalesi görüntüden ibaretti, gelmesem de olurdu" diyerek bu konudaki bilgisizliğini ve basit algısını ortaya koyan sözde fenomen, o kısa sürelerde bile hem kalenin hem de Harput'un muazzam görüntüsünü sunduğunun farkında bile değildi.

Sosyal medyada Elazığ ile ilgili anlamsız bir algı oluşturmak isteyen bu sözde fenomene en güzel cevapları ise sizler için derledik. İşte o algıyı boşa çıkaran yorumlar:

Bir Malatyalı olarak Elazığ'ın hayranıyım. Süt kalesinden bakmayı bilememişsin sen. Selam olsun Gakkolara…

Tarihi merakınız yoksa kale gezmeyin geziyorsanız da laf söylemeyin. Bir tarihci olarak Harput aktif olarak en sağlam kale Türkiye'de.

Elazığ çok güzel de senin egon biraz tavan yapmış bacım bence sen hiç gelme Elazığ'a.

Siz harputa çıkmakta o meneviyatı alamamışsanız harputun suçu ne Elazığ bize güzel gardaşlar beğenmeyen gelmesin Allah'a çok şükür.

Bakmadan Geçme