'MALATYA MAÇININ FARKLI BİR ANLAMI VAR'

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1

TAKİP ET


Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig'in 25. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Elazığspor, maçın hazırlıklarını bugün yapılan antrenmanla sürdürdü. Elazığspor Tesisleri Üst sahada yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça mordigeri oldukları gözlendi.

“HER MAÇI KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ”
Maç haftasına girdiklerini ve güzel bir ara dönem geçirdiklerini ifade eden Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “Mordigerer yerinde. Üç haftadır iyi sonuçlar alıyoruz. Güzel bir futbol oynuyoruz. Malatya maçının biliyorsunuz öteki maçlara nazaran daha farklı bir anlamı var iki takım arasındaki rekabetten dolayı. Biz her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Güzel bir futbolla ve inşdigerah lehimize olan bir skorla maçı bitirmek istiyoruz. " dedi.
Tom ve Çağrı'nın sarı kart cezası nedeniyle sahada olamayacağı hatırlatan Teknik Direktör Bektaş; “Onların yerine oynayacak arkadaşlarda kaliteli oyuncular. Onların eksiğini arayacağımızı sanmıyorum. Aynı istek ve arzu ile onlarda maça çıkacaklar. Ligin ilk yarısında hep yakınıyorduk kulübede hamle şansımız az diye. Bu ikinci yarıda opsiyonumuz daha fazla” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme