MAKSAT BAŞKAYDI

Geçtiğimiz gün 'Bir Gerçek Hikâye' başlığı ile yazdığımız yazıyla korona tedbirlerine dikkat çekmek amacıyla bizlere ulaşan bir örnek olayı kaleme almıştık.

TAKİP ET
Tevatür yoluyla bizlere belki de yanlış bilgi ve beyanla geldiği kadarıyla kaleme alınan yazıda COVİD- 19 testi pozitif çıkan bir evladın yeterli duyarlılık ve titizliği göstermediğinden hareketle ailede bazı fertlerin ve anne babanın virüs kaptığını ve annenin vefat ettiğini yazmıştık.

Bu yazımızda herhangi bir isim vermemiş olmamıza ve sırf kurallara  dikkat çekmek amaçlı yazımızdan üzüntü duyan duyarlı okurlarımızın olduğunu öğrenmek bizleri de üzmüştür.

Yazıyı üzerine alan ve tanıdıkları vesilesiyle bizlere ulaşan sahih bilgiler ışığında, kendilerinin salgınla mücadele konusunda yeterli hassasiyeti gösterdiklerini, aile fertlerinin virüsü kapmaması amacıyla tüm tedbirleri aldıklarını ifade ettiler.

Annelerinin hastalık süresinde de her türlü fedakrlığı yapan ve kurallar konusunda hiçbir aksaklığa meydan vermeyen evlatların bu gayretlerini takdirle karşılıyoruz.

Amacımızın kurallara uymaya dikkat çekmek olan yazımız dolayısıyla üzülen ve yeterli duyarlılığı gösteremedikleri izlenimi aldıkları için haklı olarak sitemlerini dile getiren okurlarımızdan özür diliyoruz.

Bakmadan Geçme