Madrid Arda Güler'le kazandı

La Liga'nın 33. haftasında Real Madrid, deplasmanda Getafe'yi 1-0 mağlup ederken, galibiyetin mimarı genç yıldız Arda Güler oldu. Karşılaşmada takımının tek golünü atan milli futbolcu, performansıyla hem sahada hem de basında adından söz ettirdi.

İspanyol spor basını, Arda'nın etkileyici oyununu manşetlerine taşıdı. Marca gazetesi, genç oyuncunun performansını 'ligdeki hesapları dondurdu' şeklinde yorumlarken, AS gazetesi ise Arda Güler'in oyununun, Real Madrid'in efsane orta saha oyuncusu Toni Kroos ile kıyaslanacak düzeyde olduğunu vurguladı.

Henüz 19 yaşında olmasına rağmen Real Madrid formasıyla kritik maçlarda sorumluluk almaktan çekinmeyen Arda, attığı golle takımına 3 puanı kazandırırken, İspanyol futbol kamuoyunun da gönlünü fethetti.

Bu performans, Arda Güler'in teknik direktör Carlo Ancelotti'nin planlarında daha önemli bir yer edinebileceğine işaret ediyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme