Maden Belediyesi'nin önceliği

Maden Belediye Başkanlığı, Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Maden Belediyesi, 2 farklı pozisyon 2 sözleşmeli personel alacak.

TAKİP ET

Maden Belediyesi bir Jeoloji mühendisi, bir de Maliye, İktisat, Ekonomi ve Finans bölümlerinden mezun bir adet ekonomist alacak.

Maden belediyesinin görev ve sorumluluk alanında jeoloji mühendisini gerektirecek, yine normal mali iş ve işlemleri yapacak çok sayıda memur varken yeni bir eleman alması belli ki verilen sözlerin yerine getirileceği adrese teslim bir alım olacak.

Belediyelerin daha çok inşaat mühendisi, mimar gibi kente şehircilik anlamında katkı sunacak mühendis almak yerine jeoloji mühendisi gibi çok da elzem olmayan bir personel alımına gitmesi de gösteriyor ki Başkan birilerine verdiği sözü yerine getirmek adına harekete geçmiş durumda.

Kimin alınacağı belli olan işe alınacaklar adına sevindik ama birçok sorunla boğuşan ve ciddi bir dönüşüm bekleyen Maden adına üzüldük. Belediye keşke inşaat mühendisi ya da mimar alsaydı.

Yorumlar 7
Yurt 16 Eylül 2024 01:47

Jeoloji mesleğinin elzem olduğunu hem elazığ depreminde hem de maraş depreminde bizzat gördüğünüz halde utanmadan bu yazıyı yazıyorsunuz, yazıklar olsun size. Sizin gibi zihniyetler yüzünden depremde binlerce insan vefat etti ve sakat kaldı asıl Ülkemizin jeoloji mühendisi eksikliği ve jeoloji mesleğine gerekli önemin verilmemesi yüzünden bugün bu haldeyiz. Jeoloji mesleğine önem arttıkça depremler de sağlam yapılar yapılır jeoloji ye önem arttıkça ülkenin madenleri bulunur. Jeoloji ye önem ülkenin kalkınmasını sağlar. Malesef onca olan felaketlerde bile jeoloji nin önemi tartışılmaz hale gelinmesi lazımken bu cahilce yazılara, düşüncelere maruz kalıyoruz.

Mühendis 14 Eylül 2024 23:53

Jeoloji Mühendisi ne iş yapar ? Jeoloji Mühendisleri özellikle deprem bölgesinde neden bu kadar çok önemlidir? Cahil cahil çarpıtarak haber yapacağınıza açın biraz araştırın da öyle haber yapın ! ...

Takomania 14 Eylül 2024 21:57

Elzem olmayan dediginiz jeoloji muhendisi olmamasi sebebiyle zemin etudleri kontrol edilmiyor ve deprem gibi durumlarda zemin önlemleri alinmadigi icin binalar yıkılıyor. Heryere ilahiyatcı alalim cenaze namazi falan kildirir o daha elzem... Hatay depreminde bilirkisiydim inanilmaz eksikler var... bu yazıyı yazan cidden cehaletin dibine vurmuş. Nereden torpille girmiş acaba

Emre Şanlı 14 Eylül 2024 21:37

Jeoloji mühendislerinin ne işler yaptığıyla ilgili hiç bir fikriniz olmadığı belli. Lütfen zikriniz de olmasın. Cehalet dolu zihniyetiniz ülkenin geleceği için içimizi karartmaktan başka bir fayda sağlamıyor. Belediye yönetimiyle ilgili haberlerinize jeoloji mühendislerini dahil etmeden yapmanızı rica ederim.

Murat Eroglu 27 Ağustos 2024 09:27

Bir basın kuruluşu olarak siz de adrese teslim kadro açılmasını hoş karşılıyorsunuz yaa. Ne diyelim tuz kokmuş.

Cuma Gakgo 25 Ağustos 2024 19:31

Heç utanmilerde benim Gakgom, adrese teslim kadro veriler, işe aliler. Ne vatan evlatları var, birer cevher ama işsiz, siz gidip partililerinize kadro açisiz. Allah sizden sora inşallah.

Osmannuri 24 Ağustos 2024 23:25

Liyakat, hakkaniyet hepsi yerle yeksan. Memleketin haline bakın hele. Verilen sözler nelermiş bakın hele. Adrese teslim ihaleler de yetmez adrese teslim devlet kadroları da artık aleni sağlanır oldu. Yazık memlekete, yazık Elazığ a yazık maden e... İnsanlığa yazık.

Bakmadan Geçme