Lamine Diarra geliyor!

Senegalli golcü transfer görüşmelerinde bulunmak üzere Pazartesi günü Elazığ'da olacak

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig'de transfer döneminin bitimine sayılı günler kala henüz daha tahtayı açamayan Elazığspor, eski oyuncularına yönelmeyi sürdürüyor.

Geçtiğimiz gün bek oyuncusu Serkan Kurtuluş ile yeniden anlaşma sağlayan Bordo-Beyazlılar, yine bir başka eski oyuncusu Lamine Diarra ile de prensipte el sıkıştı. Pazartesi günü menajeriyle birlikte Elazığ'da olacak olan Senegalli golcü ile anlaşılması durumunda resmi sözleşme imzalanacak. Lamine Diarra'nın öncelikli olarak geçen sezondan kalan alacaklarının bir kısmını istediği bildirildi.

LAMINE DIARRA KİMDİR?

1983 Senegal Bignona doğumlu olan Lamine Diarra, profesyonel futbol kariyerine 2001-2002 Sezonu'nda ülkesinin Dakar takımında başladı. Daha sonra İsviçre'nin köklü kulübü Neuchatel Xamax'ın dikkatini çeken ve buraya transfer olan Lamine Diarra, sırasıyla Baden(İsviçre), Aarau(İsviçre), Zrinjski Mostar(Bosna Hersek), Beira Mar(Portekiz), Partizan(Sırbistan) ve Al Shabab(Birleşik Arap Emirlikleri) gibi takımlarda forma giydikten sonra 2012-2013 Sezonu'nda Türkiye'ye geldi ve Antalyaspor'la anlaştı. Akdeniz ekibinde birbirinden başarılı maçlar çıkaran Senegalli golcü, bir dönem Göztepe'de de kiralık olarak forma giydi. Antalyaspor ile olan sözleşmesini fesh eden Diarra, son 2 sezonu Bordo-Beyazlı ekibimizde geçirdi. Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de toplam 150 resmi maçı bulunan Senegalli yıldız, 52 gole imza attı.

Bakmadan Geçme