Kürüm'den Hakimiyet'e Ziyaret

Eğitimci Ahmet Kürüm ve Kardeşi Şeyma Kürüm, gazetemizi ziyaret ederek yeni çalışma ofisimizin hayırlı olması temennisinde bulundu.

TAKİP ET

Malatya Atlas Eğitim Kurumları Sahibi Matematik Öğretmeni Ahmet Kürüm, gazetemizin yeni çalışma ofisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ahmet Kürüm'e ziyaretinde kardeşi Şeyma Kürüm de eşlik etti.

Kürüm, Elazığ'da köklü ve kaliteli bir yerel basının bulunduğunu vurgulayarak Hakimiyet Gazetesi'nin de bu bilinçle hareket ederek önemli işlere imza attığını söyledi. Ahmet Kürüm, gazetemizin yeni yerinin de hayırlı olmasını temenni ederek gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Toprak ve tüm çalışanlara başarılar diledi.

Kürüm, ziyareti esnasında muhabirlerimizin 2024 yerel seçimlerinde herhangi bir adaylık düşünüp düşünmediği sorusuna yanıt olarak ise Baskil'den Belediye Başkan Adaylığı düşündüğünü bu düşüncesine de somutluk kazandırdığı cevabını verdi.

Toprak ise ziyaretlerinden ötürü Ahmet Kürüm ve Şeyma Kürüm'e teşekkürlerin iletti.

Yorumlar 2
Siyaset 31 Ekim 2023 20:33

Birde belediye başkan adaylığına hazırlanıyor önce kardeşiniz ATATURKE saygı duysun ne hakkınız var

Elazig23 31 Ekim 2023 18:19

29 EKİMİ KUTLAMADIK KUTLAMAM DIYEN TURK KANI BOZUK SEYMA KÜRUM 'U DAVET ETMENIZ FIYASKO BIZLER BU VATAN HAINLERINI ICIMIZDE İSTEMİYORUZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TEN RAHATSIZ OLAN SAHSIYETIN KANI YA YUNANDIR YADA RUMDUR KESINLIKLE TURK KANI DEGILDIR .

Bakmadan Geçme