Kızılay Çadırına Ziyaret

Elazığ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından  '15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü' yıldönümü etkinlikleri kapsamın

TAKİP ET
Elazığ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” yıldönümü etkinlikleri kapsamında Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılay'ı işbirliğiyle 81 ilde olmak üzere ilimiz Demokrasi Meydanında açılan Türk Kızılay Kan Bağışı Çadırına bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete Genel Sekreterlik Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. M. Sezai Oğraş, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Emrah Gecekuşu, Mali Hizmetler Başkanı Muammer Açıkkapu ve çok sayıda personel katıldı.

İl sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışanlarının da hazır bulunduğu etkinliğe katılan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. İbrahim Halil Akkuş, basın mensuplarına yönelik bir konuşma yaparak 15 Temmuz ruhunun anlam ve önemine değindi.

Daha sonra topluca Kan Bağışı Çadırı ve ikram standını gezen sağlık çalışanları, kan bağışı için çadırda bulunan vatandaşlarla sohbet ettiler.(Bülten Haber)

Bakmadan Geçme