KİMSE BAHAR EYLEMLERİYLE BİZİ KORKUTMAYA KALKMASIN

Yiğitlerin ve doğruların gözle görülmeyen orduları vardır

TAKİP ET
Yiğitlerin ve doğruların gözle görülmeyen orduları vardır.  

Hak ve Batılın savaşı olarak gördüğümüz Güneydoğu olayları, Baharın gelmesiyle daha da artacağı söylentileriyle çalkalanırkenazdan az, çoktan çok mantığı ile hareket eden hükumet, kahraman Asker ve Polislerimizle 'devam' kararlığını sürdürüyor.

1800 Yıllardan beri bu coğrafyada Türkiye batı tarafından kontrol edilmeye çalışılmış, ancak başarılı olamamış Adnan Menderes'te'Yeter Söz Milletindir' dediği için de idam edilmiştir.

Güneydoğuda kahramanca savaşan yiğitlerimizin kendi doğruları ve arkasında binlerce belki de yüzbinlerce halk orduları vardır. Savaşan kahraman bir polisimizin yaralı halde söyledikleri ne kadar inançla, ne kadar samimiyetle, ne kadar ibret dolu sözler olduğunu hatırlatmak istiyorum. Kahraman Polisimiz yaralı olarak hastaneye götürülerken aynen şöyle diyor, 'Buradaki arkadaşlarımızın birçoğuyla burada yaşananları 'Hak ve  batılın savaşı' olarak düşündük. İnşdigerah kabul edilirse Hak yolunda gidiyoruz.  Karşımızdakiler sadece ülke içindeki birkaç çapulcudan ibaret değil. Bunu herkes  görüyor, izliyor. Birçok yerden destek alıyorlar. Onun için bizde hiçbir zaman  bırakıp gitme düşüncesi oluşmadı. Buradaki arkadaşlarımızın hepsi Allah yolunda  Vatan, millet sevgisi ile buraya geldiler. Biz bu vatanın her karışını kanımızla  aldık, kimseye de bırakmaya niyetimiz yok.'

Soruyorum size? Hangi Milletin savaşan çocukları bu sözleri sarf eder, üstelik yaralı halde.

 

Evet işte bizi biz yapan bu sözlerdir.

Bizi biz yapan bu samimiyet ve inançtır. Bizden görünüp bizden olmayanlara karşı savaşımız devam ederken, İçimizdeki hainlere bu sözler kapak olsun.

Ayrık otlarının üzerine terk edilen Türkiye yi zannediyorlar ki,yıkıp bölüp parçalayacağız.

Unutuyorlar,

 

'Zulme rıza zulümdür'

Sayın Cumhurbaşkanın, Başbakanın ve Genelkurmay Başkanının kararlılığı ve yüce Türk milletinin desteği ile 28 Ülkenin açtığı savaşa karşı dimdik ayakta ve tetikle olduğumuzu kimse unutmasın.

Evet şu an Çanakkale de olduğu gibi yedi düvele karşı savaşıyoruz. Şu an görünen değil görünmeyen 28 ülkeye karşı savaş halindeyiz.

Allah CC. Dirlik ve birliğimizi bozmasın.

Lakin 29 şehidimizin taziyesini gidip TBMM'nin rozetini takanları da Allah cc. Bildiği gibi yapsın. Bizden görünüp hainlik edenlerde büyük Allah'ım artık fırsat vermesin. Bahar provokasyonlarıyla Aziz Türk Milletinin gözünü korkutanlara en güzel cevabı zaten Diyarbakır ve Güneydoğu da ki Kürt gardaşlarımız sokağa çıkmayarak veriyor.

HDP nin cici çocuğu Demirtaş'ın sokaklara çıkın söylemlerine kimse aldırış etmiyor. Üç-beş cahil sokaklara çıkarak bağırıp, çağırıp gazı copu yiyip sonra evine dönüyor. Artık halkın tasvip etmediği bir siyaset hareket ve silahlı eylemler kabul görmüyor. Sur 'da ki çatışmalara halk desteği olsaydı belki Asker ve Polisimiz zor durumda kalabilirdi. 

Ancak,Tarihin taşlara yazıldığı şehir olarak bilinen Sur PKK dan temizlenmek üzre.

Sonuç olarak kimse Bahar eylemleri ile bu milleti korkutmaya kalkmasın. Ayranı kabaran aziz Millet'i sonra kimse tutamaz.

Selam ve Dua ile.

Bakmadan Geçme