KERMES YOĞUN İSTEK ÜZERİNE İKİ GÜN UZATILDI

Kermes yetkilisi Abdurrahman Çetin, yoğun ilgiden dolayı Elazığ halkına teşekkür ederek, yardımda bulunmak isteyenler için kermesi Salı gününe kadar açık tutacak

TAKİP ET
Kermes yetkilisi Abdurrahman Çetin, yoğun ilgiden dolayı Elazığ halkına teşekkür ederek, yardımda bulunmak isteyenler için kermesi Salı gününe kadar açık tutacaklarını kaydetti. Üniversite Mahdigeresi, Fırat Üniversitesi Hastanesi kavşağında açılan hayır kermesinde, gıda ürünleri, giyim, tekstil ürünleri, hediyelik eşyalar başta olmak üzere birbirinden farklı ürün ziyaretçileri bekliyor. Kermeslerini ziyarete gelen vatandaşların mutlaka ilgisini çekecek bir ürününün olduğunu belirten kermes sorumlusu Abdurrahman Çetin, Elazığ halkına kermese gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

 'YOĞUN İSTEK ÜZERİNE İKİ GÜN DAHA AÇIK OLACAK'

Kermes sorumlusu Çetin, 13 Mayıs'ta açılan kermese bugüne kadar yoğun ilgi gösterildiğini belirterek, 'Bildiğiniz gibi kermesimizi 13 Mayıs'ta açtık. O günden bu yana birçok ürünün satışını gerçekleştirdik. Elazığ halkı bu konuda çok duyarlı ve ilgili. Ben buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Halkımızın yoğun teveccühü nedeniyle kermesimizin süresini iki gün daha uzatma kararı aldık. Bu sürede de yine Elazığ halkını kermesimize bekliyoruz. Şimdiden yardımsever tüm halkımıza teşekkür ederim' dedi.

'DEVE ETİ 70 LİRADAN SATILIYOR'

Kermeste Şanlıurfa'dan getirilen bir deve bulunduğunu anımsatan Çetin, 'Burada bildiğiniz gibi bir devemiz vardı. Bu deveyi yardım amaçlı kestik. Etini kilosu 70 liradan satıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızı deve etini almaya davet ediyoruz. Deve eti bildiğiniz gibi sağlığa çok faydalı bir besin. Deve etini vatandaşlarımıza kolaylık olsun diye yarımşar kilo halinde satıyoruz' şeklinde konuştu.

'KERMESTEN ELDE EDİLEN GELİR YOKSUL ÖĞRENCİLERE DAĞITILACAK'

Kermesten elde edilecek geliri okuma imkanı olmayan yoksul öğrencilerin eğitiminde kullanacaklarını söyleyen Çetin, 'Burada bulunan bütün ürünler halkımızın bağışlarıyla toplandı. Kermesten elde edilen gelir, Elazığ'da 12 yurdumuzda kalan 700 civarında öğrencimizin eğitiminde kullanılacak' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme