Kerim Frei Elazığspor'da

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor'un Manisaspor'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu Kerim Frei Koyunlu da mutlu sona ulaştı…

Elazığspor Kerim Feri ile her konuda anlaştı. Başarılı hücumcu Elazığspor'un Erzurum Kampına katıldı…

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor'un Manisaspor'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu Kerim Frei Koyunlu ile anlaştı.

SÖZLEŞME KAÇ YILLIK

Bordo-Beyazlı Transfer Komitesinin 2013-2014 sezonu Beşiktaş'ta geçiren ve 5 kez de A Milli Takımın formasını terleten Kerim Frei Koyunlu'yu kadrosuna 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

KERİM FREİ KİMDİR?

Manisa Futbol Kulübümüzün yeni transferi Kerim Frei, 19 Kasım 1993 yılında Avusturya'da doğdu. Futbola GC Zürich takımında başlayan Kerim, daha sonra İngiltere'nin köklü kulüplerinden biri olan Fulham altyapısına transfer oldu. 2012-2013 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Cardiff ile Championship şampiyonluğu yaşayan ve takımıyla Premier Lig'e yükselen 29 yaşındaki oyuncu, 2013-2014 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu ve 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Kariyerinde 8 Şampiyonlar Ligi Elemeleri, 2 Şampiyonlar Ligi maçı, 5 UEFA Avrupa Ligi Elemeleri, 23 UEFA Avrupa Ligi maçı, 23 Premier Lig ve 136 Süper Lig maçı olmak üzere 306 resmi maça çıkan Kerim Frei 5 kez de A Milli Takımımızın formasını da terletti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme