Kaynak: 'Herkes hatasını anladı!'

TY Elazığspor'da affedilen futbolcular için Teknik Direktör Orhan Kaynak'tan Hakimiyet'e özel değerlendirmeler geldi

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig'in 7. Haftası'nda deplasmanda oynanan ve 3-0 kaybedilen Denizlispor maçı sonrası yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan futbolcular kaptan Mehmet Yiğit, Ömer Yıldız ve Kaleci Ahmet Doğan, yönetimin istifasının ardından affedildi. Takımla birlikte antrenmanlara çıkan futbolcular hakkında Teknik Direktör Orhan Kaynak'tan Hakimiyet Gazetesi'ne özel açıklamalar geldi.

Olayın mensuplarının hatalarını anladığını dile getiren Kaynak, 'Gelip özür dilediler ve takıma katılmak istediler. Özür dilemek erdemse, affetmek daha büyük erdemdir. Kısıtlı bir kadromuz var ve bizim her futbolcuya ihtiyacımız var. Ben onların ellerinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum' dedi.

MURATHAN ÖZEN PROFESYONEL OLUYOR

Öte yandan Bordo-Beyazlı ekibimizde, altyapıdan takviyeler devam ediyor. Transfer tahtasını açamadığı için altyapıdan yapılan takviyelerle yoluna devam eden TY Elazığspor, U21 takımından Murathan Özen'i de A takıma çıkartacak. Konuya ilişkin olarak spor servisimize bilgiler veren Teknik Direktör Kaynak, 'Murathan'ın işlemlerini tamamlayıp aramıza katacağız' dedi.

1999 Elazığ doğumlu olan ve Bucaspor altyapısında da bir dönem forma giyen Murathan, U21 takımıyla bu sezon 7 maça çıktı.

Bakmadan Geçme