KARAKOÇAN'DA MEHTER COŞKUSU

Karakoçan'daki ilk etkinlik bayanlara yönelik hizmet veren Aile Merkezi'ne devam eden bayanlara yönelik verilen seminer ile başladı

TAKİP ET
Karakoçan'daki ilk etkinlik bayanlara yönelik hizmet veren Aile Merkezi'ne devam eden bayanlara yönelik verilen seminer ile başladı. Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi uzmanları tarafından verilen seminerin konusu ise “Aile içi İletişim” oldu.

Programa Karakoçan Kaymakamı ve aynı zamanda Belediye Başkanı Cemil Arıoğlu, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Ekin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Metin Şahin, İlçe Müftüsü Enver Polat, Karakoçan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Akan Yeniçerioğulları, gazi ve şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karakoçan Belediyesi ile bundan sonra sık sık ortak sosyal ve kültürel projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan, Elazığ Belediyesi olarak Karakoçan'da birçok etkinlik gerçekleştireceklerini söyledi.

ADEM uzmanlarının “Aile İçi İletişim ve Mutlu Olmanın Yolları” konulu seminerin ardından Elazığ Belediyesi Karakoçan Kent Meydanda Elazığ Belediyesi Mehteran Takımı bir konser verdi. Yoğun bir katılımın gözlendiği mehter konserinde birbirinden güzel eserler dile getirildi.

Bakmadan Geçme