KANSER HASTASI COŞKUN'UN YARDIM FERYADI

Elazığ'ın Keban İlçesi Değirmenbaşı Mahallesinde ikamet eden ve Akciğer ve Kemik kanseri hastalığı nedeniyle çalışamayan işsiz Coşkun yılmaz(44) vatandaşların yardımıyla geçimini sürdürüyor.

TAKİP ET
1 çocuğu ve Eşi ile yaşam mücadelesi veren kanser hastası Yılmaz, hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor.

Kebanlı Coşkun Yılmaz 1 yıldır yakalandığı kanser hastalığının yanı sıra, bir de yoksullukla mücadele ediyor.

Akciğer ve Kemik kanseri hastalığı tümörü olması nedeniyle, İşsiz kalan ve çalışamayan ve evinin geçimi için komşulardan yardım almak zorunda kalan Coşkun Yılmaz, Elazığ'ın Keban İlçesi Değirmenbaşı Mahallesinde kiralık bir evde vatandaşların yardımıyla ayakta kalmaya çalışıyor.

Keban'da 1 çocuğu ve Azerbaycan asıllı Zarif Khıdırzade ile yaşam mücadelesi veren Yılmaz, 'Param olsa, önce borçlarımı verirdim. Uzun süredir çalışamadığım için piyasaya olan borçlarımı taksitlerimi ödeyemedim ve bu nedeniyle icralık oldum. Daha sonra ise Ankara'daki Gazi Üniversitesinde Hastanesi'nde tedavimi yarıda bırakmaz ve tedavi olurdum' derken, gözyaşlarını tutamadı.

Uzun süredir beri iş yapamadığını belirten Yılmaz ' Akciğer ve Kemik kanseri hastalığım nedeniyle Elazığ Fırat Üniversitesinde 8 defa Kemoterapi, 10 defa ise ışın tedavisi gördüm, Vücudumda sürekli ağrı var, Sabaha kadar yatamıyorum.Kaymakamlık vakıftan yardım alıyorum ama orası da fazla bir maddi meblağ veremiyor azami 2 ayda bir, Bin 500 tl veriyor, Oda ev kirama gidiyor ve yetmiyor. Uzun süredir Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesinde kanser tedavisine devam ediyordum. Maddi olarak tıkanınca dönmek zorunda kaldım Benim Ameliyatım için 15 bin tl gibi bir rakama ihtiyacım var. Akciğer ve Kemik kanseri tedavim için tekrar Ankara Gazi Üniversitesine gitmem lazım ama imkan olursa, yoksa zaten burada Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesinde rutin kontrollerime devam edeceğim ama bu tedavi yeterli olmuyor, muhakkak ki daha donanımlı bir yerde olması gerekli buda maddiyat gerektiriyor. Benim bu meblağı bulmak imkansız hayırsever işadamlarından yardım bekliyorum. Ramazan ayı gelmekte hemşerilerimin Fitre ve zekatları ile Allah rızası için desteklerini acilen bekliyorum.' diye konuştu.(Bülten Haber)

 

Bakmadan Geçme