Kandemir ile Gelen Heyecan

Uzun süreden beri hizmet veren Ak Parti Elazığ İl Binasının resmi açılışı Salı günü yapılacak.

TAKİP ET

Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir de katılacak.

Yeni hizmet binası Başkan Şerafettin Yıldırım'ın şahsi gayret ve çabalarıyla oluşturulan ve çok fonksiyonel özelliklere ve ofislere sahip modern bir bina.

Konferans salonu, sıklıkla parti eğitimlerinde kullanılan bir mekân.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, bu davanın samimi ve her dönem üzerinde önemli yük ve sorumluluklar yüklenmiş bir siyasetçi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok güvendiği ve bu sebeple Teşkilat Başkanlığı gibi partinin omurgasını ve sigortasını emanet ettiği bir isim.

Kandemir, bu görevi Mustafa Ataş'tan devralmakla birlikte, teşkilat yapılanmasında ilkeler ve düsturlar ortaya koyan, hatır-gönül ilişkileri yerine davanın geleceğini ve samimiyeti koyan bir anlayışla hizmet eden bakış açısını teşkilatlara hâkim kıldı.

Kandemir'in ince eleyip sık dokuyarak atamasının yapıldığı teşkilat başkanlarında çok sorun çıkmadı. Çıksa da bu kararın kendi inisiyatifi yerine çok güvendiği ve itibar ettiği kişilerin ısrarlı telkinleri sonucu ataması yapılan il başkanlığında oldu.

Erkan Kandemir'in ilimizi ve partisinin teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmesi, 2023 seçimleri için yeni bir dönemin ve samimi çalışmanın miladı ve heyecanı olacaktır.

Bakmadan Geçme