Kahve ve Çikolata Festivali 28 Nisan'da Açılıyor

Nisa Yılmaz/ Uluslararası firmaların katılacağı, konserler ve etkinliklerin düzenleneceği 1. Uluslararası Elazığ Kahve ve Çikolata Festivali'nin tanıtım toplantısı, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleşti.

TAKİP ET
Bölgede ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kahve ve Çikolata Festivali, Harput Dibek Kahve'nin Ana Sponsorluğunu yaptığı, GELDER'in organize ettiği festivalin tanıtım toplantısı, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleşti.

'Kahve ve Çikolata Festivali' Bölgede Bir İlk

Organizasyon Sorumlusu Şeref Akkağıt  düzenlenen tanıtım toplantısında şu açıklamayı yaptı; 'Bölgemizde ilk defa yapılacak olan 60 firmanın katılacağı ve bir uluslararası organizasyon olan Çikolata ve Kahve Festivali'nde; konserler, modifiyeli araç gösterileri, çikolata ve kahve ikramlarımız olacak. Katılım gösteren firmalar, içeri girecek olan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak kahve, çikolata, bisküvi ve tatlı tarzında ikramlarda bulunacaklar. Konserlerimiz de gün boyu devam edecek. Çocuklar için de bir çocuk oyun alanı kurarak, okul öncesi öğretmenlerimizle çocuklara el ve yüz boyama gibi etkinlikler yaparak güzel vakit geçirmelerini sağlayacağız. Festival, Elazığ Valiliği, Harput Dibek ve Genç Elazığlılar Derneği organizasyonunda gerçekleşecek. Festival, 28-29 Nisan sabah 9.30'da kapılarımız açılacak, akşam 21.00'a kadar aktif bir şekilde festival devam edecek. Festivalin ilk günü (Cumartesi) 9.30'da açılışımızı yapacağız. Saat 11.00'da kürsübaşı etkinliğimiz olacak. Hem geleneğimizi yaşatmak hem de Elazığ'ın tanıtımını yapmak adına kürsübaşı ile açılışımızı yapacağız. Ardından sırayla Şafak Gürtürk, Zafer Döner, Emrah Güllü konseri olacak. Akşam 18.00'da ise Urfa Sıra Gecesiyle ilk günü tamamlayacağız. Pazar günü ise tüm gün dj parti şeklinde gerçekleşecek festival. Akşam 18.00'da ise SANCAK konseriyle festival sona erecek.  Konser dışında da yine birçok lokal etkinlikler olacak. Vatandaşların hafta sonu geçirecekleri güzel bir sosyal etkinlik olacak. Tüm Elazığ ve bölge halkını, Türkiye'yi etkinliğe davet ediyorum.'

Uluslararası Firmalar Festivalde Yer Alacak

Akkağıt: 'Aynı zamanda 60'a yakın firma bu organizasyona katılacak, belki de Elazığ'da yatırım yapma kararı alacaklar. Elazığ'ın tanıtımı açısından oldukça önemli bir organizasyon. Eti, Nescafe, Kuru Kahveci Mehmet Efendi gibi uluslararası firmalar yer alacak festivalde. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekiyor. İnşallah bu festivali bir fırsata çevirebiliriz.' dedi.

Elazığ Belediye binası arkası fuar alanında gerçekleşecek olan Çikolata ve Kahve Festivali, 28-29 Nisan'da ziyaretçilerine kapılarını açacak.

 

 

Bakmadan Geçme