KILIÇDAROĞLU VE GÜLLÜ'DEN ELAZIĞ'A DESTEK SÖZÜ!

Kadınlardan yoğun ilgi…

Elazığ TSO'da gerçekleştirilen toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılı&

TAKİP ET
Kadınlardan yoğun ilgi…

Elazığ TSO'da gerçekleştirilen toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçtaroğlu, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı  Canan Güllü, CHP Elazığ Milletvekili adayı Doç.Dr. Fatih Gürsul, CHP Parti Meclisi Üyesi işkadını Yasemin Öney Cankurtaran, CHP milletvekili adayları, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Küçükay ile Yönetim Kurulu Üyesi F.Ahmet Yılmaz, Elazığ TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuran Tekocak, CHP Elazığ il yöneticileri, çok sayıda bayan girişimci ve medya mensupları katıldı.

 

Başkan Alan: Kadınların toplum içinde hak ettiği yere gelmesini istiyoruz!

 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Oda olarak çok sayıda girişimcilik kursları düzenleyerek ildeki bayan girişimci sayısının armasına katkı sağlamak istediklerini belirterek, davetlerine icabet ettikleri için tüm katılımcılara teşekkür etti. Alan konuşmasında, 'Sözlerime başlamadan önce, değerli hemşerimiz CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Beyin değerli eşleri, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı ve siz değerli konuklarımızı bugün Odamız çatısı altında ağırlamaktan şahsım ve Odamız adına duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. 'Ülkemizde başta kadının sosyal ve iş hayatındaki yeri ve sorunları, anne olarak yaşadığı sıkıntılar, dünya normlarıyla kıyaslandığında ülkemizde kadının yeri, kadınların maruz kaldığı şiddet ile nasıl bir gelecek istiyoruz' konuları başta olmak üzere, geniş bir yelpazede bugün Odamızda önemli bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Yüce dinimizin baş tacı ettiği kadınlar ve Cennetin anahtarının ayakları altında olduğuna inandığımız annelerimize, toplum olarak maalesef gerekli itinayı göstermediğimiz hepimizin malumudur.

 

Bu tür etkinliklerin artması ve bizlere yakışır bir şekilde kadının toplum içerisinde hak ettiği yere yükselmesini en samimi duygularımla ifade ediyor, bu etkinliğin küçükte olsa bir etki yaratması temennisiyle; İlimize ve Odamıza hoş geldiniz diyor, hepinize en derin saygılarımı sunuyorum' dedi.

 

Kılıçtaroğlu: Elazığ maalesef 1970'lerin gerisinde kaldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçtaroğlu'da yaptığı değerlendirmede Elazığ'ın 1970'lerin gerisinde kaldığını ifade ederek, 'Babamın memuriyeti nedeniyle çocukluk ve gençlik yıllarımızı Maden ilçesinde geçirdik. Maden'de ben tenis öğrendim, açık hava sineması vardı. Bayan manifaturacı esnaf vardı. İlk bayan belediye başkanı Maden'den çıktı. Elazığ'ın bir ilçesinin sosyal ve kültürel hayatı böyle idi. Elazığ il merkezini artık siz düşünün. Ancak, Elazığ maalesef bugün 1970'li yılların gerisinde kaldı. Şehrin yeniden her alanda bir değişim ve dönüşüm yaşaması gerekiyor. Bugün Sayın Başkanımızın daveti üzerine bu program için Elazığ'a geldik. CHP adayımız adaylık teklifini alır almaz ta ABD'den Elazığ'a gelmiş bulunuyor. Bizim de elimizi taşın altına koymamız gerektiğine inandığım için buradayım. Elazığ'ın her alanda çok önemli potansiyeli ve avantajları var. Biz 1 Kasım'dan sonra var gücümüzle Elazığ için gayret göstereceğiz. İlginiz için teşekkür ediyoruz' şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme