KIL ERKEKLİĞİN ŞANI OLMAKTAN ÇIKTI!

Son yıllarda ülkemizde giderek daha da yaygınlaşan lazer epilasyon uygulamaları, artık kadınların yanı sıra erkekler için de tercih sebebi olmaya başladı

TAKİP ET
Son yıllarda ülkemizde giderek daha da yaygınlaşan lazer epilasyon uygulamaları, artık kadınların yanı sıra erkekler için de tercih sebebi olmaya başladı. Estekik kliniklerde gerçekleştirilen lazer epilasyon tedavileri ile erkekler vücutlarındaki istenmeyen tüylerden ömür boyu kurtulmayı arzuluyorlar. Erkeklerin yaz mevsiminde denizde ve havuzda  kötü görüntülere sebebiyet vermemek için özellikle sırt, omuz ve göğüs epilasyonlarını talep ettiklerinin altını çizen Medikal Estetik Hekimi Dr. Oktay Halisdemir, kıllı görünümün artık ülkemizde olduğu gibi Elazığ'da da erkekliğin şanından sayılmadığını söyledi. Vücutta orantısız ve yanlış traş olmaktan dolayı yaygın olarak çıkan kılların görsel anlamda sıkıntı olduğunu kaydeden Dr. Halisdemir, 'Eskiden beridir ülkemizde ve doğal olarak Elazığ'da da vücutta çıkan şekilsiz kıllar erkekliğin şanından görülürdü. Artık bu kanı ortadan kalktı. Artık erkekler de en az bayanlar kadar bakımlı olmak ve görünmek istiyorlar. Özellikle yaza hazırlık yapmak, plajda, havuzda daha bakımlı görünmek isteyen erkekler bize sırt, omuz ve göğüs lazeri talebiyle geliyorlar. Daha kılsız ve bakımlı görünüm erkeklerin büyük oranda özgüvenlerini de arttırıyor. Eskiden sıklıkla plajlarda gördüğümüz kurt adam görüntüleri, zamanla tarih olacağa benziyor. Erkekler geçmiş yıllara nazaran bu konuda daha bilinçliler artık' dedi.

 

KILI DÖKÜLEN KOCA EPİLASYONA GÖTÜRÜLÜYOR

  Evde kıl temizliğinden bıkan kadınların, çareyi kocalarını epilasyona götürmekte bulduklarına dikkat çeken Medikal Estetik Hekimi Dr. Halisdemir, önceki yıllarda erkeklerin epilasyon yaptırmaktan çekindiklerini, ancak artık böylesi bir durumun kalmadığını ve gayet rahat olduklarını ifade etti. Dr. Halisdemir, 'Evde sürekli kocalarının dökülen kıllarını temizlemekten şikayetçi olan kadınlar, artık kocalarını epilasyon merkezlerine götürüyor, hatta bizzat kocaları adına randevu da alıyorlar. Eskiden erkekler epilasyon yaptırmak hususunda çok çekingen davranıyorlardı. Artık bu imaj kırıldı. Kadınlardan daha rahatlar ve seansalarını da dikkatle takip edip, aksatmıyorlar' dedi.

 

DÖKÜLEN KILLAR KIL DÖNMESİNE NEDEN OLUYOR

  Kılların estetik görüntüyü bozmanın yanısıra  bazı rahatsızlara da yol açtığına vurgu yapan Dr. Halisdemir, 'Özellikle sırttan dökülen kıllar zamanla kişide kıl dönmesine neden oluyor. Oldukça sancılı bir sürece neden olan ve cerrahi işlem gerektiren bu rahatsızlığın önüne lazer epilasyonla geçilebilmekte' dedi.

  Medikal Estetik Hekimi Dr. Oktay Halisdemir ayrıca lazer epilasyon ile ergenlik dönemindeki yanlış sakal traşı olma sebebiyle göz altında bile çıkan sakdigerardan, haftalık ense tıraşlarından, yaşla beraber kulakta bile çıkan istenmeyen tüylerden de kalıcı olarak olarak kurtulmanın mümkün olduğunu da hatırlattı.

Bakmadan Geçme