Işıkver Başkanlığında geniş katılımlı istişare toplantısı gerçekleştirildi

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER Başkanlığında Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl ve İlçe Teşkilatları, İlçe Belediye Başkanları, bağlı kuruluşlar, il encümen ve belediye meclis üyeleri, KAÇEP Üyeleri, çok sayıda sendika ve mahalle temsilcilerinin katılımı ile istişare toplantısı yapıldı. 

TAKİP ET

TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA ELAZIĞ İÇİN AYAKTAYIZ…

Semih Işıkver İletişim Merkezi'nde gerçekleştirilen geniş katılımlı İstişare Toplantısını değerlendiren MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, “Bilindiği gibi İletişim Merkezimizde vatandaşlarımızla yapılan ve büyük ilgi gören buluşmalarımızı bu kez parti teşkilatlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirdik.
Son derece yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz toplantımızda her grupla ayrı ayrı bir araya gelerek başta ilimizin çeşitli sorunları olmak üzere, parti çalışmaları, yerel yönetimler, mahalle ve ilçelerimizin beklentileri, bağlı ve yan kuruluşların faaliyetleri, ilimiz ve ülkemiz gündemi ve önümüzdeki süreçlerle ilgili istişarelerde bulunduk.
Aziz şehrimizin hiçbir alanını ihmal etmeden ve yüksek bir temsil ile, çok geniş bir konsepte değerlendirmelerimiz oldu. Ben öncelikle tüm teşkilat üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum, var olsunlar. Milliyetçi Hareket Partimizi bulundukları her platformda temsil eden ve yüz akımız olan partimizin her kademedeki güzide temsilcisi, dava arkadaşlarımızı birlik, beraberlik ve dinamik görmekten çok büyük bir mutluluk duydum.

Yapmış olduğumuz toplantılarda toplumun sesi olma ve siyaset kurumu olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirme gayretinde olan Teşkilat Üyelerimizin bu hizmet döneminde toplumun içinde yüksek sesle mensubu bulunduğu Milliyetçi Hareket Partisi'nden gurur duyarak mücadelemize omuz vermesi bizleri bir kat daha güçlendirmiştir.
Yüce Rabbime şükürler olsun ki, saklayacağımız, gizleyeceğimiz, utanacağımız, üzerini örteceğimiz ve mahcubiyet duyacağımız yumuşak karnımız yoktur. Yıllardır sümen altına itilen, konuşulmasından rahatsızlık duyulan, gündeme taşınması uykuları kaçıran her bir konunun üzerine kararlılıkla gidilmiş ve bu durum tüm teşkilatlarımızın bulundukları her alandaki gücüne güç katmış ve toplumun tüm kesimlerinin takdirini almıştır.
Bu kararlı ve istikrarlı duruşumuzun tüm teşkilat üyelerimizce benimsenmiş ve yarım asrı geçen Milliyetçi Hareket Partimizin Aziz şehrimizdeki tüm yerel teşkilatlarına güç ve dinamizm kazandırmış olmasından büyük bir bahtiyarlık duymaktayım.
Bugün dünden çok daha diri ve yüksek faziletle davasına sahip çıkan tüm dava arkadaşlarımıza ve gönüldaşlarımıza gücümüze güç kattıkları ve Aziz Şehre hizmeti mukaddes bilerek gösterdikleri fedakârca gayretleri için bir kez daha minnettarlığımı ifade ediyor, toplantımızın Ülkemize, İlimize, teşkilatımıza ve her bir kardeşime hayırlı olmasını diliyor, en derin saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Bakmadan Geçme