İş insanlarımız hayırda yarışıyor

Hayırsever hemşerilerimizin ilimize başta okul olmak üzere halkımızın ihtiyaç duyduğu alanlarda bina yapıp devlete hibe etmesi geleneğinin artarak devam etmesinin güzel örneklerini memnuniyetle izliyoruz.

TAKİP ET

Özellikle 2020 Elazığ depremi sonrası, İbrahim Taşel, Veysel Demirci, Gönül Kazancı, Kolin ve Karakaya gibi isim ve firmalardan sonra geçtiğimiz günlerde iş insanı Mehmet Çetin de Palu'da bir ortaokul yapmak için harekete geçmiş ve protokol imzalanmıştı.

İlimizde uzun yıllardan beri inşaat ve otomotiv alanında başarılara imza atan, son yıllarda medya alanında da adından söz ettiren hayırsever İş İnsanı Ayhan Polat, Kovancılar'da öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmak ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla “Eğitim ve Kültür Merkezi” hizmet binası inşa ediyor.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu'nun eşi Ayfer Hatipoğlu tarafından aile içi şiddetin önlenmesine yönelik başlatılan “Beyaz Ev” projesinin de içerisinde yer alacağı Eğitim ve Kültür Merkezi'nde ayrıca çok amaçlı bir spor salonu, okuma salonları, sağlık kabini ile sosyal eğitimlerin düzenleneceği ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği alanlar yer alacak.

İş insanlarımızın bu tür adımları hem toplumsal dayanışma hem de sosyal-kültürel anlamda gelişmemize katkı sağlayacaktır.

Benzer katkıları diğer iş insanı hemşerilerimizden de bekliyor, Ayhan Polat'a bu anlamlı katkısından dolayı teşekkür ediyoruz.

Bakmadan Geçme