İnanmanın ve Adanmışlığın Zaferi

Elazığspor, her şeye, her türlü badirelere ve yokluklara rağmen, inandı ve başardı. Aslında bu sadece takımın inancı, adanmışlığı ve inadı değildi. 

TAKİP ET

Geçmişte kapatılmasından söz edilen, borçlarından dolayı herkesin marazlı bir hastaymış gibi kaçtığı Elazığspor, geçtiğimiz sezon da zor ve sıkıntılı günler yaşadı.

Federasyona borçları sebebiyle icralık oldu. Transfer tahtası açılmama tehlikesiyle karşı karşıya kaldı, ilk maçlarda kötü yenilgiler aldı ve çok güzel bir gelecek vaat etmeyen bir takım görüntüsü verdi.

Tüm bu negatif hava ters esen rüzgârlara karşı güçlü ve kararlı bir irade ile takıma bir hedef koyan biri vardı. Spordan gelen, sporun bir şehir için ne anlama geldiğini bilen, şehir insanlarının beklentilerini çok iyi bilen ve en zor anda bile her zaman bir umut ışığının peşinden gidip aydınlığa ulaşacağını bilen biri…

O kişi Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları idi. Gençti, heyecanlıydı, çok tez canlı değil ama adımlarını emin ve sağlam şekilde atan bir yöneticiydi. Takımın durumunu gördü, planlamasını yaptı. Kendisinin yetersiz kaldığı anda, takımın başarılı olacağına kendisi gibi inanan iş insanlarından da destek olmalarını istedi, kritik zamanda kritik müdahalelerle takım bir bir zorluklarını aştı ve bugünlere geldi.

Bu başarıda en çok kimin payı ve rolü var sorusuna verilecek cevap, takım, teknik heyetle birlikte öne çıkan tek isim Başkan Şahin Şerifoğulları'dır. Önce kendi inandı, siz de inanın diyerek sonra şehri bu noktaya çekti. O sene bu sene dedi ve tüm heyecanı ve hedefe odaklanmayı bu yıla yoğunlaştırdı ve sonuçta tüm hayaller gerçek oldu.

Teşekkürler, Şahin Başkan ve teşekkürler bir ideale, bir hikayeye inanarak bizlere bu mutluluğu yaşatan Elazığsporun futbolcu- teknik heyeti ve bu şampiyonluğa daha ilk günden inanan ve asla ümitsizliğe düşmeyen Elazığ halkı.

Sizlerle tüm zorlu yollar aşılır, tüm hayaller gerçek olur.

Bakmadan Geçme