İL ÖZEL İDARE AMATÖRE DÖNÜYOR!

 

 

Haber: Hüseyin Kabukçu
U-14 Futbol Ligi'nde İl Şampiyonu olarak ilimizi Türkiye Finalleri'nde temsil etme hakkı kazanan Elazığ İl &Oum

TAKİP ET




Haber: Hüseyin Kabukçu
U-14 Futbol Ligi'nde İl Şampiyonu olarak ilimizi Türkiye Findigereri'nde temsil etme hakkı kazanan Elazığ İl Özel İdarespor, tüm rakiplerini birer birer devirdi ve Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına adını yazdırdı.
Bu başarı tüm Elazığ'ı olduğu gibi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu'yu da gururlandırdı.
Alınan başarıyı spor servisimize değerlendiren Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, “mutluyuz, gururluyuz” yorumunu yaptı.
İl Özel İdarespor olarak Elazığ'da futbol altyapısına büyük hizmetler verdiklerini kaydeden Sabuncu, “Yaş gruplarında 7-8 takımla mücadele ediyoruz. Her kategoride takımlarımız büyük başarılar elde ettiler. Özellikle U-14 takımımız çok büyük bir başarı elde etti. Katıldıkları kademe gruplarını başarılı sonuçlarla geçtiler ve bizleri sevindirdiler.
İnşdigerah 4'lü findigererde de başarılı olurlar ve Elazığ'ımızı gururlandırırlar. Gençlerimizin Elazığ futboluna hizmet etmelerini arzuluyoruz. Elazığ'ımızın da gençlerimize sahip çıkmaları ve desteklemeleri tek arzumuzdur” diye konuştu.


AMATÖRE DÖNÜŞ SİNYALİ!
Yıllar önce Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edilen bir dönemde futboldaki faaliyetlerini durdurma kararı alan Elazığ İl Özel İdarespor, yeni dönemde futbol branşında yeniden faaliyet göstermeye hazırlanıyor. Sadece yaş kategorilerinde mücadele eden mavi-beyazlı ekip, yeni sezonda amatör kümede kurulacak olan bir takımla üst yapıda da faaliyete başlamayı planlıyor. Yaş kategorilerinde başarılı olan gençlerin, faaliyetlerini yine İl Özel İdarespor bünyesinde devam ettirmelerinin zaruri bir ihtiyaç olduğunu kaydeden Genel Sekreter Mehmet Sabuncu, şartlar uyduğu takdirde amatörde mücadele edecek bir takım oluşturma düşünceleri olduğunu ifade etti.



U-14 TAKIMI FİNALLERE NASIL ÇIKMIŞTI?
İlk olarak 1. Kademe müsabakalarına Adıyaman'da çıkan temsilcimiz burada Diyarbakır Dsispor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor'u 4-0, Malatya Kale Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti ve 2. Kademeye yükseldi.
2. Kademe müsabakalarına 25-27 Mayıs tarihleri arası Şanlıurfa'da çıkan Elazığ İl Özel İdarespor, ilk gün Şırnak Silopi Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Daha sonra Akdeniz Belediyespor ve Adana Kanaryaspor'u 1-0'lık skorlarla deviren temsilcimiz, Türkiye Findigereri'ne adını yazdırmayı başardı.
Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına ismini yazdıran Mavi-Beyazlılar, fikstürü önümüzdeki günlerde belli olacak müsabakalarda ilimizi temsil edecek.

Bakmadan Geçme