HUZURUN GERÇEK ADRESİ AK PARTİYMİŞ!

AK PARTİSİZ ÇÖZÜM ZOR

Türkiye'nin var olan problemlerini çözüme kavuşturup büyüme ve güçlenme yolunda iler

TAKİP ET
AK PARTİSİZ ÇÖZÜM ZOR

Türkiye'nin var olan problemlerini çözüme kavuşturup büyüme ve güçlenme yolunda ilerlemesini istemeyen tüm küresel ve bölgesel güçler, ortaya çıkan tabloya sevinirken Ak Partisiz hüküm verilemeyeceğini de anladı. Ak Partinin ülkenin sigortası, istikrarın kaynağı ve bu ülkenin miheng taşı olduğunu seçmen 7 Haziran sonrası ortaya çıkan tabloyla daha iyi anladı.

SİYASİLERİN SEÇİMİ DAHA ZOR OLACAK GİBİ

7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan tablo siyasetçileri daha da zor durumda bırakırken,    Koalisyon konusunda siyasetçilerin zor ve kritik seçim yapacak olması, vatandaşın seçiminden daha zor olacağa benziyor.

TEPKİ OLSUN DİYE MARJİNAL PARTİLERE OY VERENLER PİŞMAN

İktidar Partisini cezalandıralım anlayışı ile hareket eden vatandaş eski Türkiye problemlerini yeniden sahada görüp karşılık bulamayınca kendi kendini cezalandırdığını anladı. Tepki olsun diye Marjinal partilere oy veren seçmen muhalefet partilerinin söylemlerini ve piyasaları tepkili görünce verdiği oydan dolayı pişman oldu.

AK PARTİNİN OYLARININ % 9  DÜŞMESİ GİT ANLAMINA GELMEZ

Ak Partinin Türkiye genelinde yine birinci parti çıkması ve kendisinden sonra gelen iki parti kadar oy alması, en önemlisi 2002'de aldığı % 36 'dan daha fazla oy alması  kendi seçmenini telaşlandırmamalı sabırla beklemelidir.

13. YILLA RAĞMEN YİNE YIPRATAMADILAR

Ak Parti 13 Yıllık iktidarlığı döneminde Türkiye'nin ve Ortadoğu halklarının yükünü üzerinde taşımasına rağmen, küresel güçler ve onların taşeronlarına rağmen, azıcık iktidardan uzaklaşması başarısızlık olarak görülemez. HDP ile çalışarak Ak Partinin gitmesi için küresel güçleri de yanına alan Doğan Medyası Ak Partinin dim, dik ayakta durduğunu görünce büyük bir telaş içine girdi.  7 Haziran gecesi Türkiye'nin Koalisyonla yeniden tanıştığını anlayan Ahmet Hakan ve Cüneyt Özdemir'in gözlerinden akan gülücükleri tarih de insanlıkta af etmeyecek. Paralel yapının yayın organları seçim gecesi, AK Parti ülkenin temel taşıdır mesajını almasına rağmen TV ekranlarında hırçınlık yapması akıllardan hiç silinmeyecek.

ANA MUHALEFET ÇIĞIRTKANLIĞA RAĞMEN OY KAYIP ETTİ

Bu ülkenin Ana Muhalefet partisi seçim meydanlarında ve öncesinde yaptığı bütün çığırtkanlıklara rağmen oy kaybına uğramıştır. CHP bir önceki seçimlere nispetle oy kaybetmiştir, MHP ise kendinin olmayan oylarıyla Ak Parti ile Koalisyonu daha ilk gün rafa kaldırmıştır.  Ülkede istikrarın ve ekonomik büyümenin ciddi darbe alacağını umursamayan HDP ise, uygulamaya konan çözüm formüllerini küçümseyerek, azınlık hükümeti kurulmasını talep etmiştir.  

BÜYÜYEN TÜRKİYE KOALİSYONLA YÖNETİLEMEZ

Başından musibetler eksik olmasa da Türkiye, Bölgesinde süper güç ve mazlum halkların da yanında olurken, koalisyonla yönetilmeyecek kadar büyümüş ve gelişmiştir.  Ak Parti HDP ve CHP koalisyonu Türkiye'yi hüsrana uğratır.

 

Bakmadan Geçme