HÜDA PAR Elazığ'da görev değişimi

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı'nda görev değişimi gerçekleşti.

TAKİP ET

2018'den beri görevde bulunan Yasin Kavaklı, HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı görevini Metin Suiçer'e devretti.

Görevi devralma törenine HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Teşkilat Başkanı Halef Yılmaz katıldı.

Yılmaz, Yasin Kavaklı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni başkan Metin Suiçer'e başarılar diledi.

Yasin Kavaklı, yaptığı veda konuşmasında görevi bir bayrak yarışı olarak nitelendirirken, görev süresi boyunca Elazığ halkına hizmet etmek için elinden geleni yaptığını belirtti. Kavaklı, "Yeni başkanımız Metin Suiçer'in bu görevi en iyi şekilde sürdüreceğine inanıyorum," ifadelerini kullandı.

Görevi devralan Metin Suiçer ise, Elazığ halkının sorunlarını dinleyip çözüm yolları bulacaklarını ve HÜDA PAR'a yönelik propagandalara karşı sahada olacaklarını vurguladı. Suiçer, özellikle dış politikadaki duruşlarına yönelik oynanan oyunları çalışmalarla boşa çıkaracaklarını belirtti.

METİN SUİÇER KİMDİR?

1968 Elazığ doğumlu olan Metin Suiçer, ilk ve orta öğrenimini Kovancılar'da tamamladı. Tekstil ve gıda sektörlerinde ticari hayatına başlayan Suiçer, halen inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. KİAD Kovancılar İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve HAKSİAD Elazığ Şubesi Kurucu Başkanlığı gibi görevlerde bulundu. 2013'te HÜDA PAR ile siyasete atılan Suiçer, 2018 seçimlerinde milletvekili adayı, 2024'te ise Kovancılar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Suiçer, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme