HEM SEMT PAZARI, HEM SPOR SAHASI

Doğukent ve Hilalkent mahallelerinde yapımı tamamlanan ve bünyesinde idari bina, mescit, bay–bayan lavabolarının yer aldığı kapalı semt pazarları, pazar kurulum günleri haricinde ge

TAKİP ET
Doğukent ve Hilalkent mahdigerelerinde yapımı tamamlanan ve bünyesinde idari bina, mescit, bay–bayan lavabolarının yer aldığı kapalı semt pazarları, pazar kurulum günleri haricinde gençlerin ve çocukların spor yapmalarına olanak sağlıyor. Böylece kapalı semt pazarlarında haftanın bir günü değil, yılın 365 günü vatandaşlara hizmet sunuluyor.

 

Doğukent'te hizmete açılan, Hilalkent'te ise yapımı tamamlanarak, yakında hizmete açılacak olan kapalı semt pazarında kurulan basket potaları ve tenis kortlarında spor yapma olanağına kavuşan gençler, sunulan imkandan son derece mutlu olduklarını kaydettiler.

 

Hilalkent Mahdigere Muhtarı Ali Dündar, Elazığ Belediyesi tarafından mahdigererinde sunulan hizmetlerden son derece mutlu olduklarını ifade ederek, 'Mahdigeremizde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarı, basket, voleybol ve tenis sahası, idari binası, ışıklandırması, mescidi, bay-bayan lavabolarıyla tam donanımlı bir şekilde hazırlandı. Bu nedenle Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'a çok teşekkür ediyoruz' dedi.

 

Mahdigere sakinlerinden Savaş Polat ise kapalı semt pazarının adeta bir spor kompleksi olarak gördüklerini ifade ederek, 'Elazığ Belediyesi tarafından mahdigeremizde çok işlevsel bir semt pazarı inşa edilmiş. Burası gençlerimizin boş vakitlerinde spor yaparak kaliteli zaman geçirmelerine olanak sağlayan bir spor kompleksi niteliğinde hizmet veriyor. Bundan dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ediyoruz' dedi.

 

Bakmadan Geçme