Hayır Kermesine Yoğun İlgi !

Tamer ÖREN - Bahçelievler Talebe Yurtları tarafından  açılıp bütün gelirinin yoksul öğrencilerin  eğitimi için harcanacak olan hayır kermesine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

TAKİP ET
Bahçelievler Talebe yurtları tarafından gelirinin tamamının yoksul öğrencilerin barınma ve eğitim giderleri için harcanacak olan ve  bu yıl 11.'sini düzenledikleri   geleneksel kermes günlerine vatandaşlar   yoğun ilgi görüyor. Zübeyde Hanım Caddesi yeni valilik  hizmet binası karşısında açılan hayır kermesine kermes sorumlusu  Abdurrahman ÇETİN  göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.  ÇETİN 'Kermesimizin amacı geliriyle öğrencilerimizin barınmasına, eğitimine katkı sunmak.  Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla oluşturduğumuz kermesimizde ev yapımı  yemek ve tatlılar, döner ve ızgara çeşitlerimiz, tantuni, lahmacun, çiğköfte  gibi birbirinden leziz yiyeceklerimizi halkımızı tatmaya davet ediyoruz. . Bunun yanı sıra fiyatları son derece uygun olan  giyim, tekstil ürünleri, çeyizlik, el emeği ile  üretilen yazma, hediyelik eşyalar, mobilya, ayakkabı vb ürünlerden satın alarak hayır kermesimize katkıda bulunabilirler' dedi.

Kermesin asıl amaçlarından bir diğerinin  kaynaşmak olduğuna vurgu yapan  ÇETİN ' Buradaki esas gayemiz bir araya gelelim. Bir kaynaşma olsun bütün meselemiz bu. Çünkü; insanlarımız artık ya bu tür programlarda  ya da düğün, cenaze gibi törenlerde bir araya geliyor. Ve biz bu tür programlarla halkımızın  bir arada olmasına katkı sunmak istiyoruz' diye konuştu.

ÇETİN son olarak   Elazığlı vatandaşlar  hayır kermesini 1 Mayıs Salı Akşamına  kadar ziyaret edebilecekleri söyledi.

Bakmadan Geçme