Haydi bi gayret!

Geçtiğimiz yıl tüm şehrin kenetlenmesi, destekleri ve ortak heyecanıyla şampiyon olan ve bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Çimentaş Elazığspor'da işler iyi gidiyor.

TAKİP ET

Kulüp yönetimi, uzun uğraş ve yoğun gayretler sonucu yaklaşık bir yıl süren kapalı transfer tahtası sorununu çözdü ve tahta açıldı.

Artık iyi ve isabetli transferlerin de önünde bir engel kalmadı. Artık bu konuda tek engel var o da maddi kaynak.

Elazığspor'u geçen sezon her konuda omuzlayıp bir üst lige çıkmasını sağlayan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın bu sezon da desteği mutlaka olacaktır.

Ancak şehrin genelini ilgilendiren ve herkesin gözbebeği olan Elazığspor konusunda Elazığ Valiliği, ilimiz milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşları, TOKİ müteahhitleri ve ilimizdeki tüm iş insanlarının destek verip katkı sunması gerekiyor.

Geçtiğimiz günlerde Elazığspor'a 500 bin TL katkı sunan ve önemli bir destek veren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ile 900 bin TL destekte bulunan Çetin İnşaat Sahibi iş insanı Mehmet Çetin'i tüm kurum ve iş insanları örnek almalı ve desteklerini hemen şimdi yapmalı. Yapmalı ki en iyi futbolcuları başka takımlar transfer etmeden bizler bordo-beyaz formamıza bağlayalım.

Haydi bi gayret!

Bakmadan Geçme