Hasret bitiyor, Gakgoş sahaya iniyor!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 1

TAKİP ET
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 1. Lig'in 1. Haftası'nda yarın Altınordu ile karşı karşıya gelecek

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 1. Lig'de 2016-2017 Sezonu heyecanı Cuma günü oynanan MKE Ankaragücü – BB. Erzurumspor maçı ile başlarken, Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 1. Haftanın kapanış karşılaşmasında yarın İzmir temsilcisi Altınordu ile kozlarını paylaşacak.
Zorlu maçın hazırlıklarını hafta boyunca kendi tesislerinde yapan Bordo-Beyazlı ekibimiz, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimizde hedef kendi saha ve seyircisi önünde sezona 3 puanlı bir başlangıç yapmak.
Türk futbolunun altyapı lokomotifi Altınordu ise Elazığspor maçında genç yıldızları ile puan arayacak.

RANDEVU
Temsilcimiz Elazığspor, bugün saat 20.00'de Altınordu ile 13. randevusuna çıkacak. Kırmızı-Lacivertli takım ile tarihinde ilk kez 1975-76 sezonunda 2. Lig B Grubu'nda karşılaşan temsilcimiz, Altınordu'ya karşı oynadığı toplam 12 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alırken 14 gol atıp kalesinde 12 gol gördü.

MUHTEMEL ONBİR
Bordo-Beyazlı ekibimizin yarın oynanacak olan maça; Soner Şahin, Adem Alkaşi, Erman Bulucu, Mehmet Yiğit, Onur Güney, Murat Kayalı, Kadir, Bjarnason, Tom, Berk Yıldız ve Mertan Öztürk onbiriyle çıkması bekleniyor. Yarın saat 20.00'de Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan ve Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Abdullah Yılmaz'ın düdük çalacağı zorlu maç Bein Sports HD 2'den canlı olarak yayınlanacak.

Bakmadan Geçme