HALKA SIRTINIZI DÖNMEYİN!

1 Kasım seçimlerine doludizgin giderken partiler aday listelerine son halini vermek için gece-gündüz çalışıyorlar

TAKİP ET
1 Kasım seçimlerine doludizgin giderken partiler aday listelerine son halini vermek için gece-gündüz çalışıyorlar. Parti Genel Merkezlerinde kurulan değerlendirme komisyonları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK PARTİ'DE HEM ZİYARET HEM SİYASET!

Türkiye'nin bütün şehirlerinden adaylık için çaba harcayan ve bu amaçla partinin yetkili ve etkili isimlerini  görerek kulis yapmak isteyen aday adaylarının hemen hemen tamamı Ankara'da bulunuyor. Geçtiğimiz cumartesi 5. Olağan Kongresi sonrasında yeni oluşan MKYK ve MYK üyeleri ile genel başkan yardımcılarına hayırlı-uğurlu olsun ziyareti yapan aday adayları onların desteğini talep etmekten de geri durmuyorlar.

LİSTELER HALKI KUCAKLAYICI OLACAK!

7 Haziran seçimlerinde listelerden kaynaklanan tepkileri en aza indirmek ve farklı partilere kaçan oyları geri çekmek amacıyla tıpkı MKYK'da olduğu gibi listelerde köklü reforma gidileceği ve en az yüzde 50'nin değişeceği belirtiliyor.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ADAYLARINA HASSASİYET GÖSTERİLECEK!

7 Haziran seçimlerinde en çok oy kaybı yaşanan bölgelerin başında Doğu ve Güneydoğu illeri geldiğinden bu illerin adaylarını belirlemede ciddi hassasiyet gösterilerek önem verilecek. O ilden olmadığı halde Genel Merkez'in takdiri ve hatır-gönülle listelere konularak halka dayatılan isimlerin oluşturduğu tepkiyi bu kez yaşamak istemeyen Ak Parti, halkta karşılığı olan isimlerin listelere konulacağının sinydigererini veriyor.

ELAZIĞ'A NASIL YANSIR?

Parti Genel Merkezi'nin liste hassasiyetinin Elazığ'a nasıl yansıyacağı konusunda da şehir halkı oldukça umutlu. 7 Haziran listesinin kuşatıcı ve halkı kucaklayıcı olmadığını ve sırf bu yüzden 4. Milletvekilini kaçırdıklarını belirten parti tabanı, bu seçimlerde halkın olumlu bakacağı ve temayül yoklamalarında vatandaşların takdirini kazanmış kişilerle 4 milletvekili çıkarmalarının çok rahat olacağını belirtiyorlar.

PARTİ TEŞKİLATLARI DA ETKİN OLMALI!

Listenin belirlenmesinde parti teşkilatları ile partinin bu günlere gelmesinde emeği, gayreti ve çabası olan şehrin kanaat önderlerinin mutlaka görüşlerinin alınması gerektiğini belirten parti tabanı, il teşkilatının bu süreçte aktif ve etkin bir yol izleyeceğine inanıyorlar.

Bakmadan Geçme