HAKİMİYET GAZETESİ RAKİPLERİNE FARK ATTI!

Dünyada ise aktif olarak kullanılan 2 MİLYAR web sitesinin içinden 2

TAKİP ET
Dünyada ise aktif olarak kullanılan 2 MİLYAR web sitesinin içinden 2.406.431.sırada yer alarak Türkiye'de en fazla takip edilen haber siteleri arasına girmeyi başardı.

24 saat güncel haber ile geniş bir kitleye hitap eden www.elazighakimiyethaber.com internet adresi, sosyal medya üzerinden de bir hafta da  38 bin takipçinin web sayfasını ziyaret etmesi ile birlikte yayın yaptığı Elazığ ve Bölgesin de kırılması zor bir rekora imza attı.

Konu ile ilgili açıklamalar da bulunan Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak;''Hakimiyet Gazetesi olarak ilk günden itibaren tarafsız ve doğru haberciliği ilke edinmiştik. Elzığ'ın sorunlarına duyarlı ve yol gösteren habercilik mantığı ile kısa sürede Elazığ'ın en etkili gazetesi konumuna geldik. Okurlarımızın gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşdigerah bunda sonra da çıktığımız bu kutsal yolda hiç durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz''diye ifade etti.

Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdür Erkan Bay ise yaptığı açıklama da,''Hakimiyet Gazetesi kısa bir sürede çok büyük işler başardı. Profesyonel ekibimiz ile 24 saat Elazığ'ın nabzını tuttuk. Gazetemiz olarak hataları yerinde tespit ederek en doğru haberciliği benimsedik. Yaptığımız bu çalışmaların meyvelerini çok şükür alıyoruz. Okuyucularımızın gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu oldum. İnşdigerah bundan sonra da Elazığ'dan ve Bölgeden en hızlı haberi vatandaşlarımıza ulaştırmanın gayreti içinde olacağız''dedi.

Bakmadan Geçme