Gürsel Erol'dan Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı'ya sert eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş'in sosyal medya paylaşımını eleştirdi.

TAKİP ET

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı Elazığ İl Özel İdaresi'nin yaptığı hizmetleri paylaştı.
Prof. Dr. Erol Keleş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında: "İl Özel İdaremiz tarafından; Merkez, Kovancılar, Keban, Sivrice, Palu ve Baskil ilçelerimizdeki köy yollarını kapsayan kış öncesi Bakım-Onarım çalışmaları devam ediyor.

Merkez Karataş-Beydalı-Beşoluk Grup yolu
Kovancılar Okçular-Kayalık Grup Yolu
Keban Zırkı Grup Yolu
Sivrice Başkaynak Grup Yolu
Palu Karacabağ-Tarhana Grup Yolu
Baskil Kumlutarla-Sahil Yolu
olmak üzere, 26 kamyon, 6 silindir, 6 greyder, 38 araç ve 65 personelle devam etmektedir.
Köylerimizin ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmeye yönelik yapılan çalışmalar hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Ejder Açıkkapı ise bu hizmetleri basına servis ettiği şu metinle duyurdu:
asayfa Siyaset Gündem Spor Ekonomi Eğitim Kültür Sanat Sağlık Teknoloji Elazığ Spor
Siyaset

MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI: “KÖY YOLLARINDA, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”

İl Özel İdaresi tarafından köylerde devam eden bakım ve onarım çalışmaları hakkında konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Devletimiz vatandaşlarımızın refahını artırmak için çalışmalarını kararlılıkla sürdürecektir” dedi.
AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Elazığ'da kış öncesi devam eden bakım ve onarım çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ EJDER AÇIKKAPI YAPTIĞI AÇIKLAMASINDA

“Aziz şehrimiz Elazığ'ın köy yollarında, kış öncesi bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Özellikle afet konutlarının yapımı sırasında ağır trafik yükü altında kalan ve bu süreçte hasar gören köy yollarının onarımı, vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla titizlikle yürütülüyor.

İl Özel İdaremizin titizlikle yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Elazığ'ın farklı ilçelerinde şu güzergahlarda asfalt bakım ve onarım faaliyetleri devam ediyor: Merkez Karataş-Beydalı-Beşoluk grup yolu, Kovancılar Okçular-Kayalık grup yolu, Keban Zırkı grup yolu, Sivrice Başkaynak grup yolu, Palu Karacabağ-Tarhana grup yolu, Baskil Kumlutarla-Sahil yolu,

Tabi bu 6 farklı güzergah üzerinde toplam 38 araç ve 65 personelle gerçekleştirilen çalışmalar, 26 kamyon, 6 silindir ve 6 greyderle devam ediyor. Yeni çalışmalar da hayata geçirilecek. Güzel şehrimiz Elazığ'da yürütülen bu kapsamlı bakım ve onarım çalışmalarıyla, köy yollarının kış şartlarına hazır hale getirilmesi hedeflerimiz arasında. Vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak bu çalışmalar, köy yollarında yaşanabilecek sıkıntıları en aza indirerek, güvenli ve sürdürülebilir bir ulaşım ağı sunmayı amaçlıyor. Devletimizin tüm birimleri, şehir merkezimiz, ilçelerimiz, mahalle ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın refahını artırmak için çalışmalarını kararlılıkla sürdürecektir. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

EROL: "ELAZIĞ' SORUNLARINA SUNDUĞUNUZ ÇÖZÜMLERDEN HABER VERİN"

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ise bu açıklamaları eleştirerek şu yanıtı verdi: "Kamu kurumlarının rutin ve normal çalışmasını kendisine ve siyasete malzeme yapan Sayın Milletvekillerimiz,
Yakın zamanda herhalde “Müjde Kamu çalışmalarımızın maaşları ödendi hayırlı olsun" diye de açıklama yapacaksınız.

Sayın Vekiller!
Paylaşımlarınızı kamu kurumlarının sıradan ve günlük rutin işleriyle ilgili değil, Pertek Köprüsünün yapımından, Ovaların sulanmasından, tarım ve hayvancılığın kalkınmasından, kentin turizm yatırımlarından, ilimizdeki işsizliğin giderilmesinden ve enkaza dönen mahallelerimizin sorunlarının çözümünden haber verin şehrimin güzel insanlarına…"

Yorumlar 5
Ülkü 02 Eylül 2024 15:16

Sanırsın, yol yoktuda vesile olup yol yapılmasını sağladılar, katırlarla ulaşım sağlanan yerlere artık arabalarla ulaşılıyor. Ayıp vallahi. Reklam yapacam diye, milletin gözünü boyuyacam diye kendilerini ne duruma düşürüyorlar. Siz önce kocaman bir ovaya dağılmış Elazığ ın toplu taşıması için hangi modern yatırımları düşünüyorsunuz, onları anlatın. Pertek köprüsü halen muamma, nerde yapılacak nereler etkilenecek bilen yok. Neyi gizliyorsunuz?

Yavuz Obuz 02 Eylül 2024 15:12

Allahına kurban senin Vekilim. Eyiki Elazığ da bi Gürsel Erol var, helal sana. Bunlar 2 metre okul duvarını boyasalar hizmet sayarlar, bakım yapmanjn zaruri bir işlem olduğunu idrak edemiyorlar düşünün. Hallet o esnaf kredi faiz oranları ne oldu Erol bey, Ejder bey? Sesiz çıksın biraz, Elazığ için de bişeyler yapın.

GAKKO 02 Eylül 2024 10:26

Sayın vekilim Elazığ sizin yaptığınız hizmeti her zaman takdir ediyor iyi ki varsın

Rado 02 Eylül 2024 03:16

Helal olsun Gürsel Bey, valla dorğu sölisin. Nedür o yolu yenildük burayı onarsuh. Zaten yapılması gereken şeyler.

Hakan 01 Eylül 2024 20:26

Şerefin var GÜRSEL BEY ELAZİĞİN SESİ ADAM GİBİ ADAM

Bakmadan Geçme