Milletvekili Erol: 'Belediye Başkanı Şahin Bey'e çağrımdır'

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 6'ncı Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali'ne katılarak açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da 6'ncısı düzenlenen Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivalinin etkileri konuşulmaya devam ediyor. Bu tür etkinliklerin daha sık yapılması gerektiğini belirten CHP Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na çağrıda bulunarak “Belediye Başkanımız Şahin Bey'e çağrıda bulunayım, bu etkinliklerin gelenekselleştirilerek daha sık yapılması lazım” dedi.

“RESMİ PROTOKOL TÖRENLERİNDEN DOLAYI ERTELEMEK DURUMUNDA KALDIK”

Festivali 30 Ağustos'ta yapmayı planladıklarını belirten Milletvekili Gürsel Erol, “Öncelikle Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Bey'i kutluyorum. Bu organizasyon planlanırken amacımız 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda gerçekleştirmekti. Niyetimiz hem ilimizin yöresel damak tadını Türkiye'ye tanıtmak, hem de Zafer Bayramı'mızı coşkuyla kutlamaktı. Ama resmi protokol törenlerinden dolayı ertelemek durumunda kaldık” şeklinde konuştu.

Hakimiyet Haber Merkezi'nin yaptığı sokak röportajlarında gençler, bu tür etkinliklerin daha sık yapılması gerektiğini belirtiyor. Milletvekili Gürsel Erol da gençlerle aynı fikirde olduğunu belirtti.

“BU ETKİNLİKLERİN ELAZIĞ'DA ÇOĞALMASINI BEKLİYORUM”

Milletvekili Erol: “Elazığ'ın bu tür etkinliklere ihtiyacı var. Gençlerimizin bu coşkuyu yaşaması son derece anlamlı. Elazığ'ımızın ulusal boyutta kendini kanıtlamış sanatçılarımızın Elazığ halkına böyle güzel dinletiler yapması son derece anlamlı. Gerçekten güzel bir gece. Arkadaşlarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu etkinliklerin Elazığ'da çoğalmasını bekliyorum” dedi.

Bu tür sosyal etkinliklerin büyükşehirlerde daha sık yapıldığını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na çağrıda bulundu.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN BEY'E ÇAĞRIDA BULUNAYIM, BU ETKİNLİKLERİN GELENEKSELLEŞTİRİLEREK DAHA SIK YAPILMASI LAZIM”

Milletvekili Erol, “Gençlerin bu tür ihtiyaçlarını müzikle iç içe yaşama, gün içinde yaşanan stresi atmak için büyükşehirlerde belediyelerin imkanları daha fazla. Bu etkinliklere belediyeler büyük şehirlerde daha fazla önem veriyor. Aynı zamanda oradaki sosyal hayat daha hareketli. Burada eğer bu tür organizasyonlar olmasa gençlerin bu tür etkinlikleri yaşama şansı yok. Bu etkinliklerin doğal olarak çoğalması lazım. Ben elimden geldiği kadar böyle etkinliklerin yapılmasına katkı veriyorum. Buradan Belediye Başkanımız Şahin Bey'e çağrıda bulunayım, bu etkinliklerin gelenekselleştirilerek daha sık yapılması lazım. Uluslararası boyutta yapılması lazım. Elazığlıların şöyle bir özelliği var, dünyanın neresinde yaşarlarsa yaşasınlar Elazığ'da yaşanan her olayı ve haberi takip ediyorlar. Burada olmasalar da ilgileniyorlar. Bunu yalnızca Elazığ'daki Elazığlılara değil, Türkiye'nin hatta dünyanın her yerindeki Elazığlılara yapılan bir hizmet olarak görüyorum ve sayısının çoğalmasını bekliyorum” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme