GÜRGÖZE VE AÇIKKAPI'DAN ZİYARETLER!

Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetinde   gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gürgöze ve Açıkkapı, bir kez daha Ankara'da yaşanan saldırıyı lanetleye

TAKİP ET
Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetinde   gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gürgöze ve Açıkkapı, bir kez daha Ankara'da yaşanan saldırıyı lanetleyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

 Açıkkapı yaptığı açıklamada, 'Ülkemiz çok zor bir zamandan geçiyor. İnanıyoruz ki bu zor günler 1 Kasım sonrası milletimizin iradesi ve desteğiyle kurulacak AK Parti Hükümetinin geçtiğimiz 13 yılda olduğu gibi güçlü ve dik duruşla aşılacaktır. Ülke yeniden huzur ve istikrara kavuşarak, güçlü adımlarla 2023 hedefine ulaşacaktır' dedi.

Bu seçimlerin çok farklı bir önem taşıdığına vurgu yapan Açıkkapı, 'Bu seçimler geleceğimize yön verecektir. Bu seçimler ülkenin kaderini, çocuklarımızın geleceğini belirleyecektir. İşe bu nedenle her bir oy her zamankinden çok daha anlamlı ve çok daha önemlidir. Hemşehrilerimiz bu bilinçle bu seçimlerde geleceklerini belirleyecektir' diye konuştu.

Ülkemizin sıkıntılı bir süreçten geçtiğinizi belirten AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise 1 Kasım'da halkın istikrardan yana tavır alacağını ve AK Parti'yi tek başına iktidara getireceğini belirtti.

 

Bakmadan Geçme