GÜLAÇ: 'BİRİLERİ ARTIK DESTEK OLSUN!'

 

 

 

Haber: Hüseyin Kabukçu
Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av

TAKİP ET






Haber: Hüseyin Kabukçu
Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç gündeme ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu. Dün saat 12.00'de Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya Teknik Direktör Bayram Bektaş ile yolların ayrılacağı yönünde sosyal medyada yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek başlayan Gülaç, açıklamasında şunları söyledi;

“YÖNETİMSEL BAŞARILARA İMZA ATTIK”
“Bizim ligimizde Elazığspor transfer yasağını kaldırsın kolumuzu keseriz diyen takımlar vardı. Çünkü hakikaten biraz imkânsız görünüyordu. Yönetimsel başarılara imza attığımızı düşünüyoruz. Yasağın kalkması kolay değildi. Çok şükür o günleri atlattık. Eskişehir maçı biletleri satışa çıktı. Biz Ümraniye'deki kazanın ardından Eskişehir maçına büyük önem veriyoruz. Onlar için de önemli. Taraftarlarımızı bekliyoruz. Takımı motive etmesi açısından taraftar çok önemli. İnşdigerah taraftarlarımız teveccüh gösterir ve iyi bir sonuç alırız. Ümraniye maçı bizi ve taraftarımızı çok üzdü. Emin olun hocamızı ve futbolcularımızı bizden daha çok üzdü. Biz bunu görüyoruz. Sosyal medyada bazı haberler paylaşıldı. Hocayla futbolcularla olağanüstü toplantı yaptığımız, onları sert bir dille uyardığımız ve hoca arayışlarına başladığımız yönünde. Bir kere mantıken mümkün değil. Bunlara dikkat edelim.”

“BU UYUMU BOZMAK DOĞRU DEĞİL”
“Hocamızı bir maçla değerlendirmek haksızlık olur. İlk defa belki Elazığspor tarihinde görülmemiş bir uyum var. Hakikaten hocayla takım arasında çok iyi bir uyum var. Bu uyumu bozmak doğru değil. Hocamızda gerekli tedbirleri aldı. Biz sürekli görüşüyoruz. En ufak bir performans düşüklüğünde hoca değişikliğini gündemimize almayacağımızı Elazığ spor kamuoyunun bilmesini istiyoruz. Kamuoyunda öyle bir hava yaratıldı ki, hoca gidecek mi? Gitmeyecek mi? Kesinlikle öyle bir şey gündemimizde yok.”

“YÖNETİMİ İDARİ ANLAMDA SORGULAMAK HAKSIZLIKTIR”
“Bugüne kadar 50 milyon TL civarı borç kapatıldı. Sezon sonuna kadar 50 milyon TL civarı bir borç daha ödememiz gerekiyor. Ümraniye maçını konuşuyoruz ama bunları konuşmuyoruz. Konuşmadığımız gibi bir de unutuyoruz. Yönetimi idari anlamda sorgulamak haksızlıktır. 50 milyon TL borç bu ligde belki rekordur bu kadar kısa sürede. Taraftarımız vefalı Allah razı olsun ama bunu da görsünler hatırlasınlar. 50 milyon borç bitti geri kalanı kim bulacak? Mücahit Yanılmaz risk aldı. Sedat Karataş, Karahan Çelik ve Osman Altungök risk alıyor. Ama bu kulüp onların kulübü değil. Bu Elazığ'ın kulübü. Eleştirenler bu paraları nereden bulabileceğimiz konusunda da fikir versinler. Birileri artık lütfen destek olsun. Bu şehrin takımı. Sıkıntı o kadar büyük ki her ay sıkıntı devam ediyor.”

“EMİNİM Kİ CUMHURBAŞKANIMIZ GEREKENİ YAPAR”
“Doğu Anadolu Bölgesi'nin şu anda en büyük futbol markası Elazığspor. Bizden daha güçlü futbol kültürü olan bir il yok Doğu Anadolu'da. Güneydoğu Anadolu'da Gaziantep var. Elazığspor stadı fazlasıyla hak ediyor. Bir marka değeri var. İdareciler, siyasiler bunu bilsinler. Her gelen söz verdi. Hiçbir siyasinin Recep Tayyip Erdoğan'ın sözünü yerde bırakmaya hakkı yoktur. Türkiye'nin 780 bin metrekarelik alanıyla ilgileniyor Cumhurbaşkanımız. O sözü yerde bırakmayacak olan siyasiler, idareciler ve ilgili bakandır. Biz Cumhurbaşkanımız geldiğinde tabi o günün programına göre bu talebimizi, talebimizden ziyade kendi sözünün akıbetini hatırlatacağız. Ben eminim ki o durumda Cumhurbaşkanımız gerekeni yapar. Her şeyi ondan beklemekte doğru değil. Bizim beklentilerimiz var.”

Bakmadan Geçme