Gül'ün 3 Parti Planı

Türkiye'nin eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün siyasi arenaya geri dönme planları hakkında ortaya pek çok kez iddialar atılmış ancak Gül cephesi haberlere karşı sessizliğini bozmamıştı. Ankara kulisleri yeniden Abdullah Gül ismiyle çalkalanmaya başladı. Gül'ün, siyasi sahneye dönüş için hazırlıklara başladığı ifade edildi.

TAKİP ET

Gül'ün yakın çevresi, DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi'nin tek çatı altında birleşmesi ve partinin başına da Gül'ün geçmesi için kulis yapıyor. Gül ve çevresi Erdoğan sonrası için pozisyon alıyor. Gül'ün de yeni parti ve siyasete sıcak baktığı konuşuluyor.

Bu haberde bizlere göre öne çıkan mesele Abdullah Gül'ün üç partiyi birleştirerek başına geçmesi değil, üç partinin siyaset arenasında artık hiç bir iddialarının kalmamış olması gerçeğidir.

Bu haberle birlikte ortaya çıktı ki bir selamıyla Anadolu'yu ayağa kaldırmaktan söz eden Davutoğlu da ülkenin güzel günlerinin ekonomisini yönetmekle övünen Babacan da tükenmiş ve resmen dibi görmüş.

Saadet de artık bir siyasi mevta.

Aslında çok da yanlış bir karar değil. Tutmayınca tutmuyor. Erdoğan hareketinden kopup da başarılı olan hiçbir siyasetçi yok.

Erdoğan'a rağmen ve Erdoğan siyaset sahnesindeyken Abdullah Gül'e rağbet olur mu?

Sanmıyoruz.

Yeni bir hayal kırıklığına hazır olsun Gül.

Bakmadan Geçme