GÜÇLÜ ANKARA LOBİSİ

Elazığ'ın mevcut sorunlarını, başlayan projelerini ve tamamlanan hizmetlerin açılış törenlerini görüşmek üzere Ak Parti Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve İl Başk

TAKİP ET
Elazığ'ın mevcut sorunlarını, başlayan projelerini ve tamamlanan hizmetlerin açılış törenlerini görüşmek üzere Ak Parti Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve İl Başkanı Ankara'ya çıkarma yaptı.

Birçok bakanlık nezdinde devam eden projeleri takip etmek ve hızlandırmak için Ankara'ya giden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Ak Parti il Başkanı Ramazan Gürgöze, Ak Parti milletvekilleri Ömer Serdar ve Metin Bulut ile birlikte önce İl başkanları toplantısına katıldılar.

Salı günü grup toplantısına katılan heyet, ardından bakanlarla görüşme trafiğini başlattılar.

SAĞLIK BAKANI AKDAĞ'I ZİYARET

Milletvekilleri Ömer Serdar, Metin Bulut ile Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, görüşmelerine Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı ziyaret ederek başladılar. Sağlık Bakanı Akdağ'a ilimizde devam eden sağlık yatırımları hakkında bilgi veren heyet, yeni yatırımlar ve taleplerini sundular.

ULAŞTIRMA BAKANINA ZİYARET

Sağlık Bakanı Akdağ'ın ardından Milletvekilleri Ömer Serdar, Metin Bulut, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve İl Başkanı Ramazan Gürgöze'den oluşan Elazığ heyeti, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN'ı makamında ziyaret etti.

Kuzey imar yolu başta olmak üzere yeni yollar ile bakanlığın görev alanına giren talepler ile ilgili görüşmelerde bulunan heyetin, diğer bakanlıklar, TOKİ ve diğer Genel Müdürlükler nezdindeki görüşmeleri devam edecek.

AÇILIŞLARA DAVET

Bakanları ziyaret eden milletvekili, belediye başkanı ve il başkanı; ziyaretlerinin ardından yapımı tamamlanan birçok hizmetin açılış törenine davet ettikleri ve yakın bir zamanda bu törenlerin gerçekleştirilebileceği öğrenildi.

GÜÇLÜ LOBİ ÇALIŞMASI

Milletvekilleri, belediye başkanı ve il başkanının birlikte bakanlarla görüşmeleri ve taleplerini hep birlikte iletmeleri Ankara'da ilimiz daha güçlü kılıyor. Taleplerin noktasal olması ve her bir görüşmede bir ya da birkaç projenin takibinin sağlanması sonucu da hızlandırmış oluyor.

HALKTAN TAKDİR GÖRÜYOR

Elazığ üzerinde söz sahibi bütün siyasi aktörlerin hep birlikte bakanlarla görüşmeler yapması ve çözüm noktasında aynı dili kullanmaları şehrimiz halkı tarafından da olumlu karşılandı. Aynı duruş ve gayretin devam etmesi ve yüreklerin toplu atmasının şehre de olumlu yansıyacağını belirten vatandaşlar, bu tablonun her ay benzer çalışmalar yapmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ettiler.

Bakmadan Geçme