Gökmen ölmedi, kalbimizde yaşıyor…

Vefatının 11

TAKİP ET
Vefatının 11. yıl dönümünde usta futbolcumuz Gökmen Yıldıran'ı saygı ve özlemle anıyoruz

Haber: Hüseyin Kabukçu
2006–2007 Futbol Sezonu öncesinde Elazığspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettiğimiz genç oyuncumuz Gökmen Yıldıran'ı vefatının 11. Yıldönümü'nde rahmetle anıyoruz.
9 Ağustos 2006 Çarşamba günü öğleden sonra Elazığspor Tesisleri'nde yapılan idmanda saat 18.47 sularında aniden fenalaşan ve yapılan ilk müdahalenin ardından Fırat Üniversitesi Tıp Merkezi'ne kaldırılan ancak, tüm uğraşlara rağmen kurtarılamayarak 28 yaşında hayata gözlerini yuman futbolcumuz Gökmen Yıldıran, Elazığ'ı mateme boğmuş ve ertesi gün Elazığ Spor Camiası, Elazığsporlu Yönetici ve futbolcuların da katıldığı Elazığspor Tesisleri'nde düzenlenen tören ve İzzetpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne gönderilmişti. Vefatının üzerinden tam 11 yıl geçti ama, Gökmen Yıldıran, Ailesi ve yakınları gibi, sevenleri ile Elazığspor Taraftarları tarafından da unutulmadı.
Hakimiyet Gazetesi olarak merhum futbolcumuz Gökmen Yıldıran'a vefatının 11. Yıl dönümü'nde tekrar Allah'tan rahmet, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.

ELAZIĞSPOR'DAN ANMA MESAJI
Bordo-Beyazlı kulüp, Gökmen Yıldıran'ın vefatının 11. Yıl dönümü münasebetiyle resmi web sitesinden; 'Futbolcumuz Gökmen Yıldıran, 9 Ağustos 2006 tarihinde kulübümüzde yapılan antrenmanda geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu aramızdan ayrılmıştı. 28 yaşında hayata gözlerini yuman merhum futbolcumuzu ölümünün 11. yıl dönümünde bir kez daha rahmetle anıyor, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz' açıklaması yapıldı.

ALTIPARMAK'TAN DUYGUSAL PAYLAŞIM
Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise sosyal medya hesabından; 'Hem karakteri, hem de futbolculuğuyla çok sevdiğim GÖKMEN YILDIRAN'ı aramızdan ayrılışının 11. Yıldönümünde sevgi, saygı ve hasretle anıyorum. Mekanı cennet olsun. Ailesine, sevdiklerine, Elazığspor camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Bakmadan Geçme