Gençlere verilecek 10 GB ücretsiz internetin detayları belli oldu: İşte açıklanan tarih...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine verilecek 10 GB ücretsiz internetin bu ay sonu veya kasım başında hazır olacağını duyurdu. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde yapılan açıklamada, bu özel projenin detayları paylaşıldı.

TAKİP ET

Üniversite öğrencilerine verilecek ücretsiz 10 GB internetin ne zaman dağıtılacağı belli oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, internet paketinin bu ay sonuna yetiştirilmeye çalışılacağını, fakat yetişmezse kasım ayının başında öğrencilere sunulacağını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde düzenlenen 2023-2024 Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuştu.

Öğrencilere vadettikleri 10 GB ücretsiz internet hakkında bilgilendirme yapan Uraloğlu, Gençlik ve Spor ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile işbirliği içerisinde olduklarını ve internet paketini bu ayın sonuna yetiştirmeye çalışacaklarını belirtti. Eğer bu süre içinde yetişmezse, kasım ayının başında hazır olacaklarını sözlerine ekledi.

Bakan Uraloğlu, üniversitelerin bilimsel hayat kadar toplumsal hayatta da önemli bir yere sahip olduğunu ve bilgiyi kullanamayan toplumların ayakta kalamayacağını vurguladı.

Bakmadan Geçme