GENÇ TÜMSİAD ŞUBESİ'NDEN ZİYARET

 Genç Birlik dernek binasında gerçekleştirilen toplantıya Genç Tümsiad Elazığ Şube Başkanı Bünyamin Toğmuş, Genç Birlik Elazığ Şube Başkanı Eray ŞİMŞEK ve

TAKİP ET
Genç Birlik dernek binasında gerçekleştirilen toplantıya Genç Tümsiad Elazığ Şube Başkanı Bünyamin Toğmuş, Genç Birlik Elazığ Şube Başkanı Eray ŞİMŞEK ve iki derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte üyeleri katıldılar.

Elazığ gençliğinin ekonomik ve sosyal olarak istenilen seviyeye gelmesi için Stk'ların istişare toplantıların önemli olduğu vurgulanan toplantıda karşılıklı olarak ortak mesajlar verildi.

Genç Tümsiad Elazığ Şube Başkan'ı Bünyamin TOĞMUŞ,yaptığı açıklamada,'' Genç Bir Sivil Toplum Kuruluşu Olmamız Hasebi İle Başta ilimizin ve ülkemizdeki gençlik Sorunlarını Yakından Takip Ediyoruz Ülkemizin ve Şehrimizin ‘‘MÜSLÜMAN TÜCCARLAR'' Yetiştirmesi İçin Elimizden Geleni Yapacağız. Yıl içerisinde bir çok Ekonomik ve Sosyal faaliyetlerimiz Olacak. Amacımız İmanlı ve Şuurlu bir gençliğin yetişmesi için gerekli programları gençlerimizle buluşturmak olacaktır. Devletimizin Genç Girişimcilere verdiği destek ve hibe programları ile alakalı programlar yapılacak ve şehrimizde ticaret yapmak isteyen girişimci gençlerle Devlet destekleri arasında bir köprü oluşturacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde Genç Tümsiad olarak bu tür toplantılarımız devam edecek. İstişare edeceğiz, tartışacağız ama faydalı olan her konunun da sonuna kadar takipçisi olacağız. Elazığ'da uzun süredir faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bundan böyle Elazığ'da bulunan bir çok Stk ve kurumla bir araya geleceğiz. Yapacağımız çalışmalar hakkında istişare edeceğiz, Genç Birlik olarak ilimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum, bundan sonra da ilimizle ilgili birçok konuda bir araya geleceğimizi düşünüyorum'' dedi .



Genç Birlik Elazığ Şube Başkanı Eray ŞİMŞEK ise yaptığı değerlendirmede, ''Gelecek Genç Nesillerin elindedir. Yüklenmiş olduğumuz bu vazife bizim için önem arz etmektedir. Derneğimizin mazisi çok eskilere dayanır. İlk günkü düsturu ne ise bu günde çizgisinde hiçbir değişiklik olmadan devam etmesi için çabalıyoruz. Biz Genç Birlik Elazığ şubesi Olarak gençliğin ilerlemesi bir şuura kavuşması için çabalıyoruz bunun içinde bizimle aynı doğrultuda gençliğe bakan tüm STK'larla çalışmaya hazırız.Gayemiz bizden sonraki nesillere bırakacak güzel programlarımızın olmasıdır. Genç Tümsiad olarak bugüne kadar yapmış olduğunuz tüm faaliyetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonra ortak ve daha büyük projelere imza atağımızı düşünüyorum'' dedi.

Bakmadan Geçme