Geç Oldu Ama Temiz Oldu

Elazığ'ın önemli turizm merkezi olan Hazar Gölünde yaşanan çevre kirliliği Hakimiyet Gazetesi başta olmak üzere kamuoyunun gündemine gelmişti.

Yaşanan çevre kirliliği nedeniyle tepkiler artmış ve denetimin yapılması yönünde talep olmuştu.
Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof.Dr.Erol Keleş bunun üzerine çalışmaların başladığını bildirdi.
Prof.Dr.Keleş sosyal medyadan yaptığı açıklama da,”Elazığ'ın doğal güzelliklerine sahip çıkmaya devam ediyoruz!
Hazar Gölü'nün sahil şeridinde çevremizi temiz tutmak için büyük bir çaba gösteren, İl Özel İdaremize bağlı 55 personel ve 14 araçla 10km'lik alanda kapsamlı bir çevre temizliği gerçekleştirildi.


Sahil şeridinde toplanan yaklaşık 350 poşet çöp, çevremizin temiz kalması için katı atık tesisine sevk edildi.Temiz bir çevre için el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz! Herkesin desteğiyle daha temiz ve yaşanabilir bir Elazığ için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”dedi.

Yorumlar 8
Mahmut Güler 12 Eylül 2023 23:48

Bu Temizlik işi güzel bir şey ama burda yanlış giden bir şey var Temizlik Hazar gölü olunca iyi düşünmek lazım Sezon başından itibaren Ayda En Az İki Defa temizlik yapılması gereken bir turizm cenneti Elazığımız ın göz ???? bebeği lütfen SAYIN Özel İdare Yetkilileri dikkat edin yada oturduğunuz o rahat Koltuğun hakkını verin lütfen

Cemal Ertem 10 Eylül 2023 17:33

Eğitim şart o sahil boyunca insanların yaşam şekillerini özellikle cadircilarin önce bunları düzeltin bı dahaki yıl yine aynı olur.İnsan insan olmadıktan sonra.Cocuk bezine kadar her türlü pisliklerini atıyorlar hadi çevreyi düşünmüyorlar bide o suya giriyorlar insan temizligi yapmanız lazım ..

Haktan yana 10 Eylül 2023 15:09

Sivrice bizim değerimizdir bana göre tşk edilecekbbir şey yok sadece görevini yapmışlar bunun için devletten maaş alıyorlar GÖREVİNİ YAPANDAN ALLAH CC RAZI OLSUN YAPMIYANDAN ALLAH CC SORSUN ALLAH CC YE EMANET OLALIM

Nesimi 10 Eylül 2023 14:01

Böyle güzel yerlere sahip çıkarak hem turzm artması hemde gelecekte insanların yaşayacağı temiz bir ortam saglamakta fayda var emeği geçen herkese şahsım adına teşekkür ederim

Mehmet 10 Eylül 2023 13:00

Hazar gölünde bulunan hatta Elazığ belediyesi tarafından yapılan piknik alanlarındaki masaları ve mangallalları yok etmişler.Son iki aya kadar adanın karşısındakiler duruyordu.Geçen hafta onlarda yok oldu.Yan tarafındaki ücretli tesisin işine yaramış herhalde.Çünkü bu masalar araçların bagajlarına sığmaz.Bunları pikap veya römoklu araçlarla götürebilirsiniz.Şimdi soruyorum size:Bunlar giderken hiçkimse görmedimi.Özellikle yan tesis ve üstündeki lokanta görmedim duymadım.Bunları götürenler o civardaki bahçelerine götürmüş olmalılar.Çünkü yolda arama noktası var.

Bahri Türk 10 Eylül 2023 11:47

Sayın Vekilimize ve temizlik yapan tüm arkadaşlara sivrice halkı olarak teşekkür ederiz devamının sürdürülmesi dileğiyle

Kenan ESKİBAĞLAR 10 Eylül 2023 10:39

Teşekkürler sahil kenarını kepçe ile düzeltseler ağaçlandırma yapsalar düzensiz uzayan ağaçları budasalar kepçeler ile sivricenin iç kısmına bakan sahil kenarına çok büyük bakım yapsalar tamamem turizm cenneti olur.Doğudaki küçük Futbol takımlarının kamp yapa bileceği alanlar yapılsa en azından Belediyeye gelir kaynağı olur .

Zafer Güner 10 Eylül 2023 01:25

Turizm sezonu bitti, insanlar 350 torba çöpün yığıldığı yerde tatil yapmaya mecbur bırakıldıktan sonra temizlik yapılmış, harbiden manşetlik bir haber ve büyük başarı." Mektepler kapandı bizim oğlanın zihni açıldı" sözü bu habere cuk oturur.

Bakmadan Geçme