Gazze'nin Bize İhtiyacı Var, Gazze'ye Umut Ol!

İsrail işgali altında zor günler geçiren Filistin halkı için yardım kampanyaları ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da devam ederken Elazığ Gazze Direniş Platformu sözcüsü Başkanı  Alaattin Meydanoğlu Elazığlı vatandaşlara Filistin'e yardım çağrısında bulunarak İsrail menşeili ürünleri de boykot etmeye davet etti.

7 Ekim sabahından bu yana katil İsrail'in Filistin halkına uyguladığı soykırım girişimi ve yaptığı zulüm artarak devam ederken Elazığ'da Gazze için yardım kampanyaları devam ediyor. Elazığ Gazze Direniş Platformu sözcüsü Elazığ Ensar Vakfı Başkanı Alaattin Meydanoğlu yapılan yardım çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Meydanoğlu "15 Temmuz Demokrasi Meydanında ilk çalışmamız 10 gün boyunca 'Gazze için bende varım' imza kampanyası düzenledik.

Daha sonra Kızılay ve Beşir Derneği gerekli izinleri alarak yardım kampanyası başlattılar. İkinci çalışmamız 'Elazığ Gazze'nin yardımına koşuyor' adıyla dua programı, Yasin-i şerif okumaları, kermes ve nakdi yardım toplanmasını sağladık. 3. çalışmamız ise Gazze'ye hayat ol! Oldu. Türk Kızılay'ı, nakdi yardım, sergi ve kan bağışı şeklinde sürdürüyoruz. Cuma günü ise 'katil İsrail'e bir tekmede senden' sloganıyla dördüncü çalışmamızı yapacağız. Bu çalışmamızın ana teması İsrail menşeili ürünleri vatandaşlarımıza tanıtmak ve onların kullanmayıp boykot etmelerini sağlamak istiyoruz. Boykot ana temalı bu çalışmamız da 10 gün boyunca meydanda devam edecek" ifadesini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme