'Galip gelmek bizim adımıza mutluluk verici'

Haber: Hüseyin Kabukçu Haftanın son maçına çıktıklarını belirten Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 'Elazığspor hazırlık döneminin en formda takımıydı

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu
Haftanın son maçına çıktıklarını belirten Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 'Elazığspor hazırlık döneminin en formda takımıydı. Çok zor maçtı bizim için bunu biliyorduk. Hazırlık maçları da bunu göstermişti, geçen seneden bir çekirdek kadroları var. Mehmet hocayla birlikte iyi duruma gelmişlerdi. Maçın ilk yarısı bizim kontrolümüzde geçti. Top bizdeyken hücum opsiyonlarımızı arttırdık. Elazığ'ın da Tom'la getirdiği ataklarda sıkıntımız oldu. Skoru yakaladıktan sonra değişiklik yapmak zorunda kaldık. İkinci yarı hedefimiz topa sahip olmaktı. Baskıyı fazla yiyince oyun üstünlüğü rakibe geçti' şeklinde konuştu.
Elazığspor'un yan toplarda çok etkili geldiğini kaydeden Eroğlu, 'Rakibimiz isteğini taraftarıyla birlikte arttırdı. Biraz tedirgin olduk. Topa sahip olma oranımız son bölümde düştü. Rakip de eksilince biraz daha oyun kontrolü elimize geçti. Galip gelmek bizim adımıza mutluluk verici ama rakibi de kutluyorum. Zemin muhteşemdi. Elazığspor'a ve taraftarlarına başarılar dilerim bundan sonra' dedi.

Bakmadan Geçme