Gakgoş, Göz-Göz'e konuk!

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1

TAKİP ET
 

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig'in 6. Haftası'nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, lider Göztepe ile karşılaşacak. Zorlu maç için önceki gün İzmir'e giden ve son antrenmanını dün saat 17.00'de Karşıyaka Tesisleri'nde yapan Bordo-Beyazlı ekibimizde, hesaplar en az 1 puan üzerine yapılıyor. Temsilcimizde bu maç öncesi Berk Yıldız'ın cezası bulunuyor. Takımla birlikte İzmir'e götürülen Mesut Saray ve Kenan Şahin'in ise 18 kişilik maç kadrosunda olmaları beklenmiyor.
Segbefia'lı, Halil Akbunar'lı kadrosuyla TFF 1. Lig'de 5. Hafta sonunda liderlik koltuğuna oturan İzmir'in köklü takımı Göztepe de evinde oynayacağı maçta galibiyet parolasıyla sahada olacak.

13. RANDEVU
Bordo-Beyazlı ekibimiz, 50 yıllık geçmişinde 12 kez karşı karşıya geldiği İzmir Ekibi Göztepe ile bugün deplasmanda 13. Randevusu'na çıkacak.
Elazığspor, tarihinde ilk kez 1975–1976 Futbol Sezonu'nda Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldiği Göztepe'yle bugüne kadar oynadığı 12 maçta 5 mağlubiyet 5 beraberlik alırken sadece 2 kez sahadan galip ayrıldı. Rakip filelere 15 gol bırakan temsilcimiz, kalesinde ise 19 gole engel olamadı. Geçtiğimiz sezon iki ekip arasında oynanan maçların ikisi de beraberlikle sona erdi.

MUHTEMEL ONBİR
Temsilcimiz Elazığspor'un Göztepe karşısına; Çağlar, Ali Fırat, Mehmet Yiğit, Murat Kalkan, Onur, Murat Kayalı, Çağrı, Hakan, Tom, Traore ve Ömer Yıldız onbiriyle çıkması bekleniyor.
Saat 19.00'da Doğanlar Yeni Bornova Stadyumu'nda oynanacak olan Göztepe – Elazığspor maçını Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Bakmadan Geçme